A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Banó-Szabó Bence: Nehéz feladat vár ránk

Az OTP Bank Liga 32. fordulójában a KTE az Újpest FC vendége lesz péntek este 20:15-kor. Banó-Szabó Bence szerint ellenfelünk tele önbizalommal, nagy elánnal vághat neki a találkozónak, de szeretnék a hátralévő két fordulót maximálisan kihasználni és kiélvezni.

– Jó emlék lehet számodra a legutóbbi, Újpest elleni siker, hiszen gólpasszt adtál és jubiláltál az NB I-ben. Miként emlékszel vissza rá?

– Abba hirtelen bele se gondoltam, hogy az volt a 100. mérkőzésem az NB I-ben, arra természetesen jól emlékszem, hogy sikerült gólpasszt adnom. Fontos mérföldkő volt számomra, de ennél is fontosabb siker a csapatnak. Kemény találkozón szereztük meg a pontokat, a második félidőben már hősies védekezésre is szükség volt.

– Jól védekezett a Paks is, mennyit foglalkoztatok a legutóbbi döntetlennel?

– Visszanéztük természetesen a mérkőzést és ki is elemeztük, én is külön foglalkoztam a saját szituációimmal. Tény és való, hogy a kreativitás hiányzott a támadóharmadban. Az jó dolog, hogy egymás után kétszer nem kaptunk gólt, de a befejezésekben javulnunk kell a folytatásra.

– Újpesten lépünk pályára péntek este, önbizalma bőven lehet a hazai csapatnak. Milyen ellenfélre számítasz?

– Egy 7-0-os siker bármikor bárki ellen önmagáért beszél. Biztos vagyok benne, hogy nagy elánnal veti bele magát most is az Újpest a mérkőzésbe, várhatóan nagyon sok néző előtt, hiszen ez lesz az utolsó hazai találkozójuk. Nehéz feladat vár ránk, de nem szeretnénk most sem feltett kézzel pályára lépni, egy jó mérkőzést akarunk játszani az Újpesttel. Két meccs maradt hátra a szezonból, a mester is azt mondta a héten, hogy ezeket ki kell élveznünk, hiszen nyáron egy 6 hetes kemény munka vár majd ránk. Akkor nagyon várni fogjuk már, hogy újra játszhassunk. Ennek szellemében, motiváltan készülünk.

– Magaddal szemben mindig szigorú vagy, most mennyire?

– A sérülésem a múlt, ezen a két találkozón is azon leszek, hogy még jobban és eredményesebben teljesítsek. Elégedett sosem vagyok magammal, én ilyen típus vagyok, de azt is tudom, hogy idő is kell a formába lendüléshez. Ugyanígy volt ez akkor is, amikor a térdsérülésem után tértem vissza. Tisztában vagyok a testemmel, türelemmel vagyok, bízom benne, hogy a szurkolók is velem szemben, mert azért dolgozom minden nap, hogy még erősebben és még eredményesebben vágjak neki a következő idénynek.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók