A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Javítanánk az MTK elleni mérlegen

Szombaton 17:00-kor az MTK vendége lesz csapatunk az Új Hidegkuti Nándor Stadionban, az OTP Bank Liga 26. fordulóját rendezik már. A kék-fehérek eddig kétszer is borsot törtek az orrunk alá, ezen szeretne javítani Szabó István csapata.

Az MTK tavaly nyáron jutott vissza az élvonalba Horváth Dávid irányításával, és újoncként stabil tagja a rendkívül sűrű középmezőnynek. Az MTK-ra jellemző stílusjegyek továbbra is adottak, bátran építenek saját értékeikre, mint például a válogatottba is behívott Kata Mihály, ugyanakkor olyan rutinos futballistákra is számíthatnak, mint Bognár István, Kádár Tamás, vagy éppen Németh Krisztián. Az MTK a fordulót a 7. helyről várja 33 pontjával, egy helyezéssel és két egységgel előznek így meg minket.

Szabó István Nagy Krisztinára és Nikitscher Tamásra továbbra sem számíthat, illetve Májer Milán három bajnoki mérkőzésre szóló eltiltását – melyet a Fehérvár elleni piros lapja miatt kapott – most kezdi meg letölteni. Az MTK eddig kétszer is legyőzött minket a bajnokságban, előbb idegenben 1-0-ra, majd Kecskeméten 2-1-re, de mindkét találkozóra igaz talán a játék képe alapján, hogy a döntetlen igazságosabb lett volna. Vezetőedzőnk elmondta, nem a revans hajtja őket, hiszen az MTK egy igen jó erőkből álló csapat, ennek ellenére ezúttal mindenképpen szeretnének legalább ponttal távozni.

Szabó István, a KTE vezetőedzője: – A válogatott szünet érzésem szerint most jól jött a csapatnak, a mérések és a tapasztalatunk is azt mutatta, hogy egy picit több pihenőt adjunk ezt kihasználva a játékosoknak. Azután persze zajlott tovább a munka. Még nyolc bajnoki és minimum egy kupameccs hátra van, ezért nagyon keményen dolgoztunk, készen állunk az MTK elleni találkozóra. Szeretnénk pontot, pontokat elhozni. Sok borsot tört az orrunk alá ebben a bajnokságban Horváth Dávid együttese, egy kifejezetten jó csapatról van szó, mely nyáron jól erősített, az MTK-s stílust megtartva. Jó szakmai munka folyik ellenfelünknél. Az utóbbi két mérkőzés nem sikerült jól számunkra, noha a döntetlenhez mindkét alkalommal közelebb jártunk véleményem szerint. Ők nyertek, ennek ellenére nem a revans hajt minket, hiszen ez egy teljesen új mérkőzés lesz, ennek megfelelően készültünk. Hazai pályán különösen nehéz ellenfél az MTK, de ahogy mondtam is, szeretnénk pontot, pontokat elhozni.

Szurkolói információk

Klubkártyára és adatok megadása nem szükséges a találkozóra, elővételben már online zajlik is a jegyértékesítés. Az MTK saját jegyvásárlási felülettel rendelkezik, így ezúttal a https://mtkbudapest.jegy.hu/ oldalon lehet beszerezni a belépőket. Ebben a formában 10 százalék kedvezményre is jogosultak a jegyvásárlók.

A vendég drukkerek a V1, V2, V3, V4 szektorokba vehetnek belépőt, a belépési pont a 3-as kapun (Sport utca- Százados utca sarka) keresztül fog történni az Új Hidegkuti Nándor Stadionba. Amennyiben a vendégszektoros jegyek elővételben elfogynak, további vendégjegyek értékesítésére nincs lehetőség, ez esetben a hazai klub nem nyit vendégpénztárt a mérkőzés napján és nem is tud beengedni több vendégszurkolót a stadionba, más szektorba szóló, érvényes belépőjegy birtokában sem.

Amennyiben nem kerül értékesítésre minden vendégszektorba szóló jegy, a mérkőzés napján a pénztár 14:00-kor nyit. Készpénzes és bankkártyás fizetési lehetőség közül is tudnak választani a szurkolók. Kapunyitás 15:00-kor lesz.

Az MTK több kedvezményes jegykategóriát is biztosít. Díjmentes jegyek esetén regisztrációs jegyet kell váltani, míg a kedvezményes belépőkhöz feltétlen legyen drukkereinknél valamilyen igazoláshoz megfelelő, fényképes igazolvány is.

Parkolni a környező utcákban, a KRESZ szabályainak megfelelően lehet, hétvégén díjmentesen. A parkolóhelyek korlátozott száma miatt javasolják, hogy a vendégszurkolók tömegközlekedési eszközök igénybevételével érkezzenek a stadionhoz.

A büfében bankkártyával és készpénzzel is lehet fizetni.

Jegyárak a helyszínen

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók