Megye I.: Szombaton zárul a hét, új arcok is feltűntek

Szabó Tibor együttese edzőmeccset ugyan még nem játszik, de edzésekből nincs hiány. A keret minden nap találkozott, kedden két edzés szerepelt a programjukban. A heti munkát szombat délelőtt zárja a csapat, melyre jövő héten már két edzőmeccs is vár. A hét második felében két új arc is feltűnt, akik egyelőre csak az edzéseket látogatják. Mindkét fiatal futballista kecskeméti kötődésű, ám leigazolásukról még nincs szó.

István

István László

A 23 éves István László balhátvéd, Szegeden kezdte karrierjét, majd Győr érintésével került a Széktóiba, ahol 2012-2014-ig futballozott. Ezt követően az NBIII-ban a Baját erősítette, az utóbbi két szezont pedig Tiszakécskén töltötte.

Kecskeméti kötődésű Dos Reis Teixeira Alex Rajmund, aki a Hírös-Ép és a KTE színeiben nevelkedett, majd a Puskás Akadémia és a Videoton labdarúgója lett. A szélen bevethető támadó a Vidi NBIII-as csapatában is szerepelt, majd Cegléden az NBII-ig jutott, ahonnan Tiszakécskére igazolt. Tavaly nyáron az NBIII-as Hódmezővásárhely igazolta le, ám súlyos térdsérülése miatt nem léphetett pályára, a tavaszt végül Dabason töltötte.

A Kecskeméti LC-hez kapcsolódó hír, hogy Petrics Branko, Szabó Gergő és Koncz Zsolt után, Ponczók Csaba sem tartozik már a kerethez. 

alex

Dos Reis Teixeira Alex 

Szerző: Nyitray András