Két edzőmeccs a héten, ismét új játékosok kapcsolódtak be a munkába

Hétfőn folytatta a felkészülést a Kecskeméti LC megye I-es csapata, melyre a héten két edzőmeccs is vár már. Megint felfedezhettünk új arcokat, akiket egyelőre figyel a szakmai stáb, szerződtetésük így később kerülhet szóba.

belecan

Zeljko Belecan

Zeljko Belecan a megye I. egyik leghatékonyabb portása volt az előző szezonban, hiszen csupán 6 gólt kapott minden sorozatot tekintve a bajnok Tiszakécskében, emellett az osztályozókon sem tudták bevenni kapuját. A 28 esztendős kapus korábban az NBIII-ban és az NBII-ben is szerepelt a Szeged 2011 színeiben. Zeljko nem ismeretlen a stáb számára, így már most nagy az esély rá, hogy lila-fehérben folytatja. 

Tóth Roland kecskeméti kötődésű, támadó szellemű futballista. A 20 esztendős játékos a Hírös-Ép, a Vasas, a Mercedes-KLA és a Honvéd MFA növendéke is volt, felnőtt karrierjét az Újpest második csapatában kezdte az NBIII-ban, ahol 50 meccset játszott az utóbbi két szezonban.

Tóth

Tóth Roland

Fűzfa Gergely NBI-es múlttal is rendelkezik, hiszen a Pápa színeiben 3-szor lépett pályára az élvonalban. Karrierje során Budafokon az NBII-ben, Újpesten az NBIII-ban is rengeteg tapasztalatot szerzett, posztját tekintve a védelem közepén, illetve védekező középpályásként is bevethető. A 29 éves Fűzfa az utóbbi években a légiós életbe is belekóstolt, az osztrák harmadik és negyedik vonalban is játszott.

Fűzfa

Fűzfa Gergely

A keret így már bővebb létszámmal készül, egyetlen hiányzónk Hajnal Gábor, aki a külföldi nyári egyetemet, illetve szakmai gyakorlatát követően tud majd csatlakozni augusztusban.

Kedden délelőtt erőnléti tréninggel folytatja a munkát a csapat, délután pedig ismét a Széktóiban találkoznak. A héten két edzőmeccs is lesz, szerdán 18 órakor a Hódmezővásárhely, szombaton a pedig a Törtel lesz az ellenfél, utóbbi találkozó kapcsán még szerevezés alatt van a kezdési időpont. Az edzőmeccseket előreláthatólag a Széktói 2-es pályáján játsszuk. 

Szerző: Nyitray András