Felkészülés: Győzelem a SZEOL ellen, ismét Bozsik góljával

Szombaton az NBIII-as SZEOL volt az ellenfele a Kecskeméti LC-nek, a rendkívül kiélezett csatát végül egy hajrában született góllal sikerült a magunk javára dönteni.

Bozsik

Az NBII-től frissen búcsúzó szegediek számítottak papíron a legnehezebb riválisunknak, és az első félidőben ennek megfelelően is játszottak. Kevés lehetőséget jegyezhettünk fel, mezőnyben gyűrték egymást a csapatok, ám az idő előrehaladtával volt dolga Mészárosnak, aki 2-3 alkalommal is fontos védést mutatott be. Az első kecskeméti lövésre majdnem egy félidőt kellett várni, ekkor Vladul tesztelte távoli lövéssel a kapust.

Fordulás után sokkal jobban kezdtünk, a csereként beálló Balog ugrott ki, akit aztán a tizenhatoson belül felvágtak, így büntetőhöz jutottunk. A sértett nem is hibázott, így előnybe kerültünk. Ez a játékrész sem bővelkedett a helyzetekben, főleg távoli lövések és pontrúgások okoztak némi veszélyt. Éppen egy ilyen szituációt tudott kihasználni Beretka, akinek oldalszabadrúgása mindenki felett elment, végül a hosszú felsőben kötött ki. A gól nem vetette vissza lelkesedésünket, Balog bombája a felsőlécen a csattant. Percekkel a lefújás előtt aztán eldöntöttük a meccset, Balog tört be jobbról, majd Bozsikhoz passzolt, aki nagy erővel a bal alsóba lőtt.

A Kecskeméti LC még egy edzőmeccset játszik, szerdán 18 órakor a Paks II. jön a Széktói Stadionba.

Kecskeméti LC – SZEOL (NBIII) 2-1 (0-0)

Edzőmeccs, Széktói Stadion

KLC: Mészáros – S. Juhász, Fűzfa (Csizmadia 46.), Farkas – Toricska, Terbe (Maczelka 46.), Nádudvari (Tóth 46.), Selyem (Nemesvári 46.) – Szabó (Kitl 46.) – Vladul (Balog 46.), Salami (Bozsik 46.).

Gól: Balog, Bozsik ill. Beretka

Szabó Tibor: Jó mérkőzést játszottunk egy nagyon jó ellenfél ellen. Jól dolgoztak a fiúk egész meccsen, kevés helyzetet tudtunk kidolgozni, de a mérkőzést így is sikerült megnyerni. Örülök annak, hogy ilyen csapatok ellen is pariban tudunk lenni, remélem a bajnokságban is magabiztosan és eredményesen tudunk majd játszani.

 

Szerző: Nyitray András