Csapatépítő programmal indította a hetet a Kecskeméti LC

Szombaton már tétmérkőzés vár Szabó Tibor együttesére, így a hétfőt egy csapatépítő programmal egybekötött vacsorával indította a csapat.

klc

A KLC vezetőedzője négy részre osztotta a keretet, majd a játékosok egy minikupa formájában mérhették össze erejüket. A Benkó Zoltán Szabadidőközpontban strandfoci, strandröplabda és kosárlabda szerepelt a versenyszámok közt, végül az összesített pontok döntöttek a győztes sorsáról.

Túlzás lenne azt állítani, hogy mindenki otthonosan mozgott volna a számára idegen sportágakban, de láthattunk azért kifejezetten jó teljesítményeket. Bozsik Máté jó formája a homokban is kitartott, strandfociban szórta a gólokat, a kosárlabda pályán Zeljko Belecan, Balog Marci, Fűzfa Gergő, Eugene Salami és Rozsi Dominik ontotta a pontokat, de röplabdában sem vallottak szégyent a lila-fehér futballisták. Nem csoda, hogy rendkívül szoros volt a verseny az első helyért, sportáganként is voltak eltérések a győztes kilétét illetően.

klc

Az eredményhirdetésre már a Sutus Vendéglőben, a vacsora előtt került sor. A végső sikernek végül a Zeljko Belecan által kiválasztott csapat örülhetett, melynek még Balog Marci, Bozsik Máté, S. Juhász Tamás és Selyem Zsolt volt tagja.

A Kecskeméti LC szerdán 18 órakor a Paks tartalékjait fogadja utolsó edzőmeccsén, szombaton 17 órakor pedig már kupameccs jön Kiskőrösön. 

sutus

Szerző: Nyitray András