Rozsi Dominik első gólját szerezte a felnőttek közt

A Mercedes-KLA nevelése idén eddig mindkét meccsen a kezdőcsapat tagja volt, ami azért is pozitív, mivel az előző szezonban sokat kellett kihagynia sérülések miatt. Ifjú védőnk ráadásul első gólját is megszerezte a felnőttek közt.

rozsi

Rozsi Dominik az Akasztó elleni siker után mesélt honlapunknak a meccsről, góljáról, illetve a kalocsai kupameccs előtti várakozásairól:

„Jelenleg jó állapotban érzem magam, bízom benne, hogy ebben a szezonban elkerülnek a sérülések is. A tavalyi év sajnos nagyon rosszul sikerült számomra, minden sérülés megtalált, azóta igyekszem odafigyelni, hogy idén ne legyen semmi gond. Az első meccs mindig fontos és sikerült is győznünk. Az akasztói csapat stabilan védekezett, nehéz volt feltörni őket, de szerencsére még az első félidőben sikerült. A második félidőben is masszívak voltak, de a végére érzésem szerint elfáradtak, ezt mi ki is használtuk. Nagyon vártam, hogy végre meglegyen az első gólom tétmeccsen, utoljára még télen találtam be felkészülési találkozón, illetve előtte még az utánpótlásban. A kupameccsen mindenképpen győzelmet várok, bízom benne, hogy ez sikerül is!” 

Szerző: Nyitray András