Az első hazai edzőmeccs jön szombaton – beharangozó

A Kecskeméti LC megye I-es csapata eddig három edzőmeccset játszott a felkészülési időszakban, mindet idegenben, de most már hazai környezetben lépnek pályára játékosaink. Ellenfelünk a Békéscsaba II. lesz szombaton.

KLC

Eddig három NBIII-as ellenféllel mérte össze tudását csapatunk, kettő ezek közül a feljutásért is harcban van a harmadosztályban, míg a Jászberény tavaly volt dobogós. Most egy megye I-es ellenfél következik, a Békéscsaba II. ugyanis nyáron kiesett a harmadosztályból, a Békés megyei élvonalban azonban elindították a tartalék együttest. Nem is szerepelnek rosszul, a tavaszi folytatást a második pozícióból várják.

A Kecskeméti LC kerete nagyjából teljes, kisebb problémák, egy-két edzés kihagyása ebben az időszakban előfordul, de Nemesvári Dánielen és Kitl Zoltánon kívül senki sem esett ki hosszabb távra. Szabó Tibor ezúttal is bizalmat szavazhat a fiataloknak:

„Most is az a lényeg, hogy megfelelő meccsterhelést kapjanak a játékosok, emellett taktikai elemeket is gyakoroljunk. Az utánpótlásban is több meccset játszanak szombaton, Mészáros Dávid így például az U19-ben kap majd lehetőséget, hogy minél több időt legyen pályán, a Békéscsaba ellen pedig Belecan véd. Selyem Zsolt és Fűzfa Gergely fog most hiányozni a szombati meccsen.”

Kecskeméti LC – Békéscsaba II.

Edzőmeccs, Széktói műfű

2017.02.10. (szombat), 14:00

Szerző: Nyitray András