Felkészülés: Újabb gólzáporos siker!

Szombaton ismét Tiszakécskén játszott edzőmeccset a Kecskeméti LC, az ellenfél az NBIII-as Tiszafüred gárdája volt. A keleti csoportban 6. helyen álló ellenfelünk alaposan beleszaladt a késbe, ugyanis a lila-fehér futballisták hét gólig jutottak.

klc

A meccs még a bátran kedző Tiszafüred kapufájával indult, innentől azonban fokozatosan átvette az irányítást a Kecskeméti LC. Előbb Balog zörgette meg a másik oldalon is a vasat, majd Szabó tekert nem sokkal fölé, egy jobboldali akció zárásaként pedig Toricska lőtt az oldalhálóba. A félidő közepén aztán megszereztük a vezetést, Szabó labdájával Maczelka lépett ki, aki másodjára tudott túljárni a kapus eszén (0-1). Bár a folytatásban Belecannak is fognia kellett egy ziccert, és a Tiszafüred sem játszott rosszul, továbbra is támadásban maradt csapatunk. Szabó Dávid gondolt egy merészet, majd ballal irgalmatlan nagy gólt ragasztott a bal felsőbe (0-2), szünet előtt ráadásul tovább növeltük előnyünket, amikor Balog forintos passzát ismét Maczelka értékesítette (0-3).

Szünetben sokat cserélt Szabó Tibor, a friss emberek pedig jól szálltak be, hiszen megmaradt a jó játék, ami gyorsan újabb gólt eredményezett. Egy szögelt után elsőre még védett a füredi kapus, de a kipattanót Fűzfa bólintotta be közelről (0-4). Bár jobbára mezőnyben zajlott a játék, kevesebb igazi ziccerrel, a KLC rendre jól használta ki a területeket, s bár Selyem ziccere még kimaradt, a szintén jól megiramodó Tóth már nem hibázott nem sokkal később (0-5). A hajrában aztán abszolút kiütésessé tettük a meccset, Balog előbb a jobbösszekötő helyéről lőtte ki a hosszút (0-6), majd egy parádés egyéni akció végén, némi szerencsével állította be a végeredményt (0-7).

A Kecskeméti LC-nek még egy edzőmeccse lesz a rajt előtt (03.17., Kecskeméti LC – Kunszállás, 15:00), ellenfelünk a Nagykáta lesz március 3-án 10:00-kor a Széktóiban.

Tiszafüred (NBIII) – Kecskeméti LC 0-7 (0-3)

Edzőmeccs, Tiszakécske

KLC: Belecan – Fűzfa, Urbán (Nagy D. 46.), Rozsi – Toricska (Tóth 46.), Terbe, Maczelka, Farkas (Nádudvari 46.) – Szabó (Selyem 46.) – Vladul, Balog.

Gól: Balog (2), Maczelka (2), Szabó, Fűzfa, Tóth

Szabó Tibor: Egy nagyon jó meccset játszottunk, melyen az eredmény azért túlzó. Egy jó csapatot sikerült legyőznünk, kitűnő játékkal.   

 

Szerző: Nyitray András