Vladul Stefan: Nagyon szeretnénk nyerni!

Szombaton bajnoki rangadó következik a megye I-ben, hiszen a Kecskeméti LC a második helyen álló Jánoshalmát fogadja. A tavasz során 2 meccsen 4 gólt jegyző támadónk, Vladul Stefan bizakodó az összecsapás előtt, szeretne győzelemmel nagy lépést tenni a bajnoki cím felé.

vladul

A Kunszállás és a Lajosmizse ellen is Vladul góljával indult a találkozó 

„Stef” kifejezetten élvezi a játékot eddig, hiszen a gólok is jönnek, de a hosszú felkészülés után láthatóan az egész csapat kirobbanó formában van elmondása szerint.

„Nagyon jó felkészülésen vagyunk túl, jól kezdtük a szezont. Két meccsen 20 gólt szereztünk, ami önmagáért beszél, a támadó játékunk kiváló, a védelem is stabil volt. Nagyon örülök a góljaimnak is, célom, hogy minél többször találjak a kapuba, akár a gólkirályi címet is megszerezve” – kezdte Stefan.

Hogy mi a kitűnő szezonkezdés titka, arra is megvan a válasza támadónknak. Érzése szerint télen még inkább összekovácsolódott a társaság.

„Kemény és jó felkészülés van mögöttünk, rengeteg jó meccset tudtunk játszani. A felkészülési időszak alatt igyekeztünk fejleszteni a támadó játékunkat, masszívabbá tenni a védekezésünket. Emellett a regenerációra is nagy hangsúlyt fektettünk, illetve személy szerint úgy érzem, hogy a csapat is jobban összekovácsolódott.”

A Jánoshalma elleni meccsnek nagy tétje van a bajnoki cím szempontjából, hiszen egy győzelemmel tovább tudnánk növelni előnyünket a másodikkal szemben. Ennek megfelelően nagyon szeretne nyerni Stefan is.

„Ugyanúgy készülünk a Jánoshalma elleni meccsre is, mint az összes többire. Nagyon szeretnénk nyerni, úgy gondolom, hogy ez sikerülni is fog. Magam részéről nagyon örülnék, ha újabb gólokkal tudnám segíteni a csapatot. Szeretnénk minél előbb megszerezni a bajnoki címet!”

Kecskeméti LC - Jánoshalmi FC 

Megye I. 19. forduló, Széktói Stadion 

2018.03.31. (szombat), 16:00

Szerző: Nyitray András