Megye I.: Florin Nenad és Harnos Zoltán is szeretné rangadóvá tenni a szombati meccset

Vladul Stefan, a Kecskeméti LC támadója már elmondta, hogy mindenképpen itthon szeretnék tartani a pontokat, most kicsit az ellenfél háza táján is szétnéztünk. A Jánoshalmi FC-től Florin Nenad vezetőedzőt, illetve a korábban Kecskeméten is megforduló támadót, Harnos Zoltánt kérdeztük.

florin

Florin Nenad: A táblázat alapján valóban egy rangadóra kerül sor, mi is így várjuk a meccset. Sajnos nekünk a zord időjárás az utóbbi hetekben nagyon nem jött jól. Január 9-én kezdtünk, elégedett is voltam a játékosok munkájával, de utána kiderült, hogy tolni fogjuk a bajnoki kezdést, majd két meccsünk el is maradt pályagondok miatt. Tulajdonképpen mi most a Kiskunhalas ellen indítottuk a szezont. Kiestünk tehát a ritmusból, ez a Kecskemétnek mindenképpen egy előnye, hogy ők biztosan jobb pályákon tudták megoldani a munkát, amikor az idő olyan volt. Azt is el kell mondani, a kollégák is el szokták a meccsek utáni értékelésben, hogy a Kecskemétnek nem ebben az osztályban van már a helye, ezt én is abszolút így látom. Rólunk is elismerően szoktak beszélni, de mi még az építkezés fázisában vagyunk, kell még idő ahhoz, hogy erre a szintre eljussunk. Vannak azért gondjaink is a meccs előtt, akadnak hiányzók sérülés és eltiltás okán is. Lesznek kiesők, lesznek visszatérők, de nekem mindig azok a legjobb játékosok, akik a pályán vannak. Arra fogunk törekedni, hogy a rangadó valóban egy rangadó legyen!

Harnos Zoltán: A szombati mérkőzés számunkra olyan, mint a többi. Nagyon fontos ez is! Taktikailag és fizikailag készen állunk, néhány hiányzónk azonban akad sérülés és eltiltás miatt. A csapat viszont friss, megpróbáljuk a legjobbat kihozni a meccsből. Félelemre nincs okunk, vesztenivalónk nincs, bízom az eredményes jánoshalmi szereplésben!

harnos

Szerző: Nyitray András