U18: Terbe majdnem végig játszott a válogatottban

Az Olaszországban edzőtáborozó U18-as válogatott szerdán a házigazdákkal játszott edzőmeccset, akik végül egyetlen találattal bizonyultak jobbnak.

terbe

Az U18-as válogatottban ugyan ezúttal a padon kezdett Terbe Botond, de kényszerű okokból már a 22. percben bedobta őt Németh Antal szövetségi edző, így szinte végig pályán lehetett Olaszország ellen. Az mlsz.hu beszámolója szerint a magyar csapat az első perceket leszámítva végig partiban volt az olaszokkal, akiknek igazán komoly helyzete nem adódott, fordulás után ráadásul még mi rúgtunk kapufát. A 68. percben aztán egy kontrát góllal fejeztek be, ezt az előnyt pedig megtartották a lefújásig.

Olaszország-Magyarország 1-0 (0-0)

Magyarország: Hutvágner Gergely - Kovács Krisztián, Mocsi Attila, Horgosi Donát, Nagy Barnabás (Terbe Botond, 22.) - Csonka András, Bokros Szilárd (Winkler András, 63.) - Szerető Krisztofer (Horváth Olivér, 63.), Csoboth Kevin (Szendrei Norbert, 63.), Kiss Tamás (Torvund Alexander, 46.) - Tímári Norman (Szánthó Regő, 63.)

Az U18-as keret programja ezzel véget ért erre a hétre, így Boti csütörtökön már haza is tér Kecskemétre, ami egyben azt is jelenti, hogy 18. születésnapját itthon ünnepelheti.