Kalocsán is a győzelem a célja a Kecskeméti LC-nek – beharangozó

A megye I. utolsó fordulója következik papíron, hiszen a tavasz elejéről elhalasztott két körrel még három meccs maradt hátra a bajnokságból. A Kecskeméti LC Kalocsán szeretné folytatni hibátlan sorozatát.

kalocsak

A Kalocsa egy igen kiszámíthatatlan csapat ebben a szezonban, hiszen ugyanúgy képesek váratlan sikerekre, mint bravúros győzelmekre is. Ez a kettősség a téli edzőváltást követően is megmaradt, a csapat korábbi játékosa, Kohány Balázs télen vette át az edzői posztot, azóta sikerült legyőzniük például a KHTK-t is, ugyanakkor a Hartától kikaptak. Ezzel együtt azért a KFC egy olyan csapat, melyet otthon nagyon komolyan kell venni, utóbbi 5 meccsükből ráadásul 3 győzelemmel zárult.

Az őszi szezon végén a Széktóiban is okoztak nekünk kellemetlen perceket, csak a hajrában sikerült eldöntenünk a meccset, így 3-1-es győzelemmel zárni az évet. A Kecskeméti LC jó állapotban várhatja a találkozót, a Kecel 6-1-es legyőzése után most is a három pont megszerzése a cél. Szabó Tibor a hátralévő meccseket már arra is szeretné felhasználni, hogy az osztályozókra is minél jobban sikerüljön a felkészülés.

„Ahhoz, hogy hibátlanok legyünk, ahhoz természetesen ezt a meccset is be kell húzni. Nem lesz könnyű Kalocsán, megint a maximumra kell törekednünk, csak akkor lehetünk sikeresek! Három olyan meccsünk maradt hátra, ami megfelelően tudja szolgálni az osztályozóra való felkészülést.”

Kalocsa – Kecskemét

Megye I. 26. forduló, Kalocsa

2018.05.19. (szombat), 17:00

Játékvezetők: Tóth Róbert (Apró Ferenc, Benedeczki Zoltán)

Szerző: Nyitray András