7 góllal ünnepeltük a kupaátadást

Szombaton utolsó hazai meccsét játszotta a Kecskeméti LC az Akasztó ellen, mely után csapatunk átvehette a bajnoki címért járó trófeát, illetve az aranyérmeket is.

klc

A mérkőzés kecskeméti fölénnyel kezdődött, ami jó 20 perc után góllá is érett, Vladul lőtt ballal a rövid felsőbe 16-ról (1-0). Nem kellett ilyen sokat várni az újabb gólra, hiszen alig két perc múlva Salami csúsztatta a kapuba Nádudvari beadását (2-0). Szünetig újabb gólt nem láthattunk, ám a másodikat rögtön ezzel kezdtük, Balog vágott egy kipattanót közelről a hálóba (3-0). Az igazi gólzápor aztán a hajrára maradt, előbb Vladul szolgálta ki ismét Balogot, majd maga is feliratkozott a góllövők közé egy újabb szép találattal (4-0, 5-0). A hajrá aztán ismét Balogról szólt, aki mesternégyesig jutott, kialakítva a 7-0-os végeredményt.

A meccs után Losonczy László, az MLSZ BKMI igazgatója, illetve dr. Salacz László országgyűlési képviselő adta át az érmeket csapatunknak, az ünneplést az eső sem tudta elmosni. Bővebb képgalériával vasárnap jelentkezünk!

Kecskeméti LC – Akasztó 7-0 (2-0)

Megye I. 14. forduló (halasztott meccs)

KLC: Belecan – Hajnal (S. Juhász 75.), Rozsi, Urbán, Farkas – Maczelka (Nagy D. 63.), Nádudvari (Fűzfa 75.) – Vladul (Toricska 75.), Balog, Tóth (Nemesvári 63.) - Salami.

Akasztó: Németh - Bánszki, Nagy F., Megyes, Kerekes, Szabó Zs., Turancsik, Fésüs, Kósa, Lázár, Biber (Fekete 67.).

Gól: Vladul (20., 74.), Salami (23.), Balog (51., 66., 78., 90.)

Szabó Tibor: Örülünk, hogy nullára hoztuk a meccset, fontos volt, hogy a győzelem mellett ne kapjunk gólt. Lehetett volna intenzívebb a meccs, de ahhoz egy olyan ellenfél is kell, aki többet vállal játékban, így egy picit nehéz volt diktálni az iramot, időnként lelassult a játék. A bajnoki címet megérdemeljük, nagyon sokat tette a játékosok azért, hogy ez így alakuljon. Egy nagyon fontos meccs még hátravan, a tét az, hogy 100 százalékosan teljesítsünk. Az utána következő osztályozón pedig fel kell tennünk a pontot is az egész éves munkára. Szeretném megköszönni mindenkinek a munkáját, illetve a szurkolók támogatását is!

Szerző: Nyitray András