A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

A Bagoly Egészségházzal bővült támogatóink köre

Tovább bővült a Kecskeméti TE támogatói köre, hiszen a Bagoly Egészségház állandó egészségügyi szakmai támogatást nyújt a csapat részére.  

Dr. Filus Andor és Bátay Szabolcs ügyvezetők

A több, mint 25 éve működő Bagoly Egészségházban magas szakmai színvonalú egészségügyi ellátás valósul meg modern, barátságos környezetben. Az elmúlt évek folyamatos technikai és szakmai fejlesztéseinek köszönhetően, kiemelkedő és biztonságos betegellátást nyújt több, mint harminc orvosi szakterületen.

– „Emberségre hangolva” a gyógyításban, illetve szoros együttműködésben a cégcsoport vállalkozásaival, a városi sportélet fellendítéséért - folytatja a bemutatást és a célok felsorolását a családi vállalkozás egyik tulajdonosa, Dr. Pongrácz Péter, akinek, mint korábbi KTE-s labdarúgónak, szurkolóként is kiemelten fontos a kecskeméti focicsapat sikere.

 – A Kecskeméti TE-vel hosszabb ideje kapcsolatban álltunk. A korábbi évek tapasztalatai alapján, az idei évben a sportolók teljesítmény-diagnosztikai monitorozásával szakmai támogatást nyújtunk a csapat fizikális felkészülésében. Az erőnléti felkészülés támogatása mellett, a csapatnak egy általános egészségügyi rendelkezésre állást is biztosítunk, hiszen az egyik legfontosabb szempont a sikerhez, hogy a labdarúgók egészségesek legyenek a teljes szezon során. Bízunk abban, hogy együttműködésünkkel, és szakmaiságunkkal maximálisan támogatni tudjuk a csapatot a további sikerek elérésében.

– Büszkék vagyunk arra, hogy az „egészségügyi szűrés + gyors szakorvosi ellátást” tartalmazó rendelkezésre-állási szolgáltatásunkat a térség vállalkozási részére is elérhetővé tesszük, hiszen minden munkáltatónak érdeke, hogy munkavállalója fitt és egészséges legyen, és ne essen ki hosszabb időre, legyen szó akár egy sportolóról, akár a civil életben dolgozóról – mondta Bátay Szabolcs, a Bagoly Egészségház ügyvezetője.

Dr. Filus Andor, a KTE ügyvezetője:

– Egy klubnak arra is maximálisan figyelnie kell, hogy játékosai folyamatosan a legjobb állapotban legyenek, hiszen csak így lehet kihozni a legjobb teljesítményt a mai profi labdarúgásban már mindenkiből. A Bagoly Egészségházzal régóta együttműködünk, és örülünk annak, hogy egy rugalmas, precíz és felkészült partner segít abban, hogy csapatunk a lehető legjobb formában és állapotban vehesse fel a harcot céljaiért az NB I-ben – tette hozzá Dr. Filus Andor ügyvezető.  

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók