A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

A BKV ellen jön az első hazai bajnoki

Szerdán hétközi körrel folytatódik az NB III. Dél-Keleti csoportja, ahol a 2. fordulóban a BKV Előrét fogadják a fiatalok a Műkertvárosi Sportcentrumban.

Virágh Ferenc együttese az első mérkőzésén 4-1-es vereséget szenvedett a Szegedi VSE otthonában, így otthon természetesen szeretne javítani. A BKV ellen ez nem lesz könnyű, hiszen egy nagyon stabil csapatot tudhat magáénak egykori kupagyőztes csapatkapitányunk, Balogh Béla, aki már edzői karrierjét építi a fővárosiaknál. Az előző idényben szoros csatákat vívtunk a BKV-val, a picivel több rutin végül mindkét alkalommal 1-0-os sikert ért az Előrének. A BKV is első pontjaira hajt, a nyitányon a Pénzügyőrtől kapott ki 1-0-ra hazai pályán.

– Nagyon az út elején vagyunk még, előjönnek olyan egyéni hibák, amikért súlyos árat fizetünk. Ettől függetlenül folytatjuk a megkezdett utat, hiszen sok pozitívum volt az elmúlt hét hétben. A következő ellenfelünk egy rutinos, stabil, jó focit játszó NB III-as csapat. Amennyiben egységesek és szervezettek tudunk maradni, akkor sokra mehetünk, ami pontot, pontokat is érhet – mondta Virágh Ferenc a mérkőzés kapcsán.

A mérkőzés 17 óra 30 perckor kezdődik a Műkertvárosi Sportcentrumban, a belépés szokás szerint ingyenes.  

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók