A Csákvárt fogadjuk vasárnap

A Merkantil Bank Liga 5. fordulójában az Aqvital FC Csákvár lesz a KTE HUFBAU ellenfele a Széktói Stadionban, kezdés vasárnap 19 órakor.

A Csákvárral korábban még nem találkoztunk a múltban bajnoki mérkőzésen, így egyelőre sem közeli, sem távoli tapasztalataink nincsenek a tavaly 17. helyen záró együttessel szemben. Mónos Tamás együttese idén eddig négy pontot gyűjtött, a Diósgyőrtől és a Vasastól is nagyon szoros meccsen, egy-egy góllal kaptak ki, míg a Budafok idegenbeli legyőzése mellett legutóbb a Siófokkal játszottak 0-0-os döntetlent. Komolyan kell venni őket tehát, hiszen rendkívül masszív és szervezett csapatnak tűnnek eredményeik alapján.

Szabó István duplán örülhet a hétközi, diósgyőri pontszerzésnek, hiszen bebizonyosodott, hogy minden játékosára maximálisan számíthat. A keret a héten tovább bővült a visszatérő Szalai Józseffel, aki Diósgyőrben rögtön kezdett is, de a sok jó teljesítménynek hála, kellemes gondjai lesznek vezetőedzőnknek az összeállítást illetően. Csapatunk jó formában van, hiszen utóbbi három fellépésén veretlen maradt.

Szabó István, a KTE HUFBAU vezetőedzője: -Azt most már világos számunkra, hogy újoncként minden mérkőzés nagyon fontos és nehéz. A szerdai meccs előtt ugyan azt mondtam, hogy a vasárnapi a fontosabb számunkra, de sok jó képességű játékosunk van, akiknek szerettem volna lehetőséget adni, ezzel mindenki élni is tudott. A Csákvár egy tudatosan felépített csapat, ahol a fiatal-rutinos játékosok jó egyvelege alakult ki. Vaskó Tamás, Bakos Szabolcs, Baracskai Roland és Takács Tamás adja a stabilitást, melléjük rendre nagyon tehetséges fiatalok érkeznek partner klubjuktól, a Puskás Akadémiától, illetve a kooperációs együttműködés keretein belül is lehetnek visszajátszók. Erős ellenfél, a négy pontjuk se tévesszen meg senkit, hiszen csupa élcsapattal találkoztak, nehéz volt a sorsolásuk. Biztos vagyok benne, hogy megpróbálnak idegenben is kezdeményezni, ebből kell majd nekünk futballozni. Amit a hétre terveztünk, azt eddig megvalósítottuk, bízom benne, hogy a kilátogató közönség élvezni fogja a mérkőzést, illetve ponttal, pontokkal gazdagodhatunk.

Mónos Tamás, az Aqvital FC Csákvár vezetőedzője: -A Kecskemét eddig a legtöbb gólt rúgta a bajnokságban, ebben persze benne van annak a veszélye is, hogy feljebb védekezik és kap is. Nekünk van egy alapjátékunk, azt próbáljuk most is az ellenfélre ráerőltetni, de ez a jó formában lévő KTE-vel szemben nem lesz egyszerű. Az első fordulóban nagyon jó csapatokkal játszottunk, a mutatott játék alapján elégedett voltam, a Siófok ellen kattogott egy kicsit a gépezett. Arra számítok, hogy a Kecskemét kezdeményezni akar, meglátjuk, hogy erre hogyan tudunk reagálni, labdaszerzésekből támadásba átmenni. Figyelnünk kell a pontrúgásaikra is, hiszen abban is erősek.

Szurkolói információk:

Jegyek

A Merkantil Bank Ligában három jegykategória elérhető a Széktói Stadionban: felnőtt, diák és nyugdíjas. A felnőtt belépők egységesen 1000 forintba kerülnek majd, míg érvényes diákigazolvány, nyugdíjas igazolvány, vagy 65 év felettieknél személyi igazolvány felmutatása esetén 500 forintot kell majd fizetni a pénztárakban.

A 14 éven aluliak számára továbbra is ingyenes marad a mérkőzések látogatása, de regisztrációs jegyet nekik is kérni kell a pénztárakban.

Bérletek

Még lehet szezonbérletet vásárolni, melynek teljes ára 14.000 forint, és magába foglalja az esetleges hazai MOL Magyar Kupa mérkőzéseket is. A diák és nyugdíjas bérlet ára 9.000 forint. A bérletvételnél, illetve a beléptetés során a kedvezményre jogosító diák vagy nyugdíjas igazolványt is be kell mutatni, 65 év felett a személyigazolvány is megfelel. 

Azon szurkolóink, akik már a tavalyi idényre is váltottak bérletet, 10.000 forintért vásárolhatnak újat a másodosztályra, ehhez viszont a tavalyit mindenképpen le kell adni.

Beléptetési szabályok, stadion megközelítése:

Ahogy a tavalyi évben, úgy idén is az 1-es 2-es kapu és pénztárai üzemelnek majd, illetve nyitnak ki egy órával – vasárnap tehát 18 órakor – a kezdés előtt.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a jelenlegi szabályozások értelmében a sporteseményeket továbbra is csak védettségi igazolvány felmutatásával, vagy applikáción keresztüli bemutatással lehet látogatni, illetve a 18 éven aluli oltatlanok védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt felügyeletével léphetnek be a stadionba, amit a biztonsági szolgálat ellenőriz a belépésnél.

Arra kérjük drukkereinket, lehetőség szerint érkezzenek legalább 20 perccel a kezdés előtt. A megváltott jegyek egyszeri belépésre jogosítanak fel, éppen ezért kérjük drukkereinket, hogy a mérkőzés vége előtt ne hagyják el a létesítményt. Dohányozni a lelátón nem, csak a kijelölt dohányzó helyeken van lehetőség a stadionban. 

Szurkolói sál: 

A készlet erejéig továbbra is kapható szurkolói sál a pénztárakban, ára 3.000 forint.

Információk a vendég drukkereknek:

A vendég szurkolók számára külön szektor van kijelölve a Széktói Stadionban, ez a 3-as kapun keresztül közelíthető meg, mely mellett parkoló is található. A hazai és vendég jegyárak, kedvezmények, jegyvásárlási és beléptetési szabályok egységesek, a vendégszektorban külön büfé és mosdó is üzemel.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók