A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

A Dabas nyerte a csontzenés összecsapást

A KTE HUFBAU a bajnokság 9. fordulójában az FC Dabas vendége volt. A találkozó végig feszült, kőkemény belépőktől sem mentes harcot hozott, gólt azonban csak a hazaiak szereztek.

A hazaiak már az első perctől kezdve agresszívan és keményen léptek fel, ennek korán meg is lett az eredménye, a 7. percben Popov fejelt a léc alá egy szögletet. A 10. percben ez a keménység sérülést is okozott, Vágó kapott egy nagyon kemény csomagot, ami után le is kellett cserélni. A 13. percben lőttünk kapura először, Erdei kapott labdát a balösszekötő helyén, de célt tévesztett. A 22. percben egy veszélyes hazai szabadrúgást jegyezhettünk fel, de ez sem talált kaput, majd a 32. percben Vladul lépett ki, de a védő szorításában csak az oldalhálót zörgette meg. A félidő hajrájában még Márton próbálkozott 16-ról, de ez is fölé ment.

Szünet után jóval támadóbban lépett fel csapatunk, de szerencsénk sem volt. Az 51. percben egy hazai védő fején csúszott meg beadásunk, a labda a lécről aztán a vonalra pattant, de sehogyan sem tudtuk begyötörni. Egyre több szabálytalanság jellemezte az összecsapást, a sok kemény belépő után előkerültek a lapok is, ha éppen lefújták őket, de ezzel sem igazán tudta a játékvezető nyugodtabb mederbe terelni a meccset. Babolek és Barna beállásával még több támadószellemű játékos volt a pályán az utolsó húsz percre, ami meddő kecskeméti fölényt eredményezett, a hazaiak maximum egy-két kontrával tudtak kijönni. Több lövésünket is blokkolta a dabasi védelem, majd a 74. percben Kersák ütötte ki Szalai löketét, ami után a kipattanót megint nem sikerült begyűrnünk. Az utolsó negyedóra már csak nagy küzdelmet hozott, gólt nem, így a hazaiak otthon tartották a pontokat.

FC Dabas – KTE HUFBAU 1-0 (1-0)

NBIII. 9. forduló

FCD: Kersák – Földes, Szabó B., Eördögh, Márton – Molnár, Erős – Kovács (Kucsván 73.), Crkvenjakov (Takács 76.), Fitos – Popov Riesz 90.).

KTE: Mészáros – Tamaskó, Nánási, Asztalos, Grünvald – Vágó (Szalai G. 11.), Karacs (Babolek 69.) – Kéri, Patvaros, Erdei – Vladul (Barna 69.).

Gól: Popov (7.)

Sárga lap: Kovács, Crkvenjakov, Erős, Popov, Kucsván ill. Karacs, Szalai G.

Edzi értékelések hamarosan!

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók