A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

A Dabast verték a tartalékok

A Kecskeméti TE II. vasárnap a Dabast fogadta az NB III. közép csoport 12. fordulójában. A vendégek egy felesleges kiállítás miatt korán emberhátrányba kerültek, amit Szabó Tibor együttese ki is használt, így három ponttal gazdagodott. 

Az NB I-es keretből ezúttal csak a fiatalok játszottak vissza szinte, túlkorosként Kersák Roland és Gréczi Márton kapott lehetőséget. Szokásos mederben csordogált a találkozó, majd a 28. percben a vendégek megfogyatkoztak, amikor Erős kapott piros lapot törlesztésért. Az előnyt gyorsan gólra is váltotta a "kis" KTE, egy szöglet után Szamosi fejelt a dabasi kapuba a 33. percben (1-0). Fordulás után szervezetten védekezett és jól kontrázott a KTE II., és Győri Benjámin két belőtt labdára is jól robbant be, így duplájával megnyugtatóvá tette az előnyt, kilakítva egyben a 3-0-os végeredményt. 

Kecskeméti TE II. – Meton-FC Dabas SE 3-0 (1-0)

Kecskemét, 150 néző. V: Dobai (Flinta, Varga) 

KTE: Kersák – Buna (Vén 63.), Győri Á., Szalai Sz., Barkóczi, Szamosi – Győri B. (Jászai-Deák 82.), Hatvani (Györgye 88.), Bodor, Major Sz. (Horváth M. 82.) – Gréczi (Major E. 63.). Vezetőedző: Szabó Tibor 

Dabas: Czerula (Balogh 46.) – Sziklási, Lettner, Tóth D., Kókai (Csúri 46.), Erős, Kiss, Fritz (Krajcsó 46.), Földes (Karcag 80.), Domokos. Vezetőedző: Fehér Ádám 

Gól: Szamosi (33.), Győri B. (66., 78.) 

Kiállítva: Erős (28.) 

Szabó Tibor: – Egy nagyon masszív csapatot sikerült legyőznünk, annak kifejezetten örülök, hogy nem kaptunk gólt. Annak ellenére, hogy egy emberrel kevesebben voltak, a második félidőben ezt erős presszinggel és sok futással el tudták tüntetni. Nekünk akadt néhány sanszunk a kontrára, ezek közül kettőt góllal tudtunk lezárni. 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók