A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

A Debrecent fogadjuk a Széktói Stadionban

Szombaton 17 órakor a Debreceni VSC lesz a Kecskeméti TE ellenfele az OTP Bank Liga 13. fordulójában. A két csapat legutóbb nem bírt egymással, így most is kiélezett találkozóra van kilátás a Széktói Stadionban.

A Debreceni VSC nem kezdte jól az idei szezont, hiszen Joao Janeiro irányításával az első hat fordulóban nyeretlen maradt, amit edzőváltás követett. Dombi Tibor ugrott be, akivel a Fehérvárt sikerült legyőzni, de a Paks elleni vereség után a szerb Szrdjan Blagojevics vette át az irányítást. Vele egyelőre felemásan szerepel a DVSC, igaz, a sorsolásuk is nehezebb a válogatott szünet után. A Honvéd (4-3) és az Újpest (4-1) ellen nyert, az FTC-től (0-2), majd legutóbb a Kisvárdától (2-3) viszont kikapott a Loki. Az jól látható, hogy rengeteg gól születik a Debrecen meccsein, rutinos támadósoruk Dzsudzsák Balázs vezetésével meglehetősen termékeny az utóbbi időszakban, ugyanakkor védelmük is feltörhető. A DVSC a 7. helyről várja 13 ponttal a találkozót.

A Kecskeméti TE jó formában fordulhat rá az újabb hazai meccsre, hiszen legutóbb a Vasas vendégeként sikerült 2-1-re nyerni, az első félidő támadójátéka különösen látványos volt. Hazai pályán egyelőre bárkit képes volt meglepni Szabó István csapata, és a várhatóan tömött lelátók előtt pályára lépő lila-fehér játékosok újra szeretnék természetesen megörvendeztetni a drukkereket. A két együttes legutóbb nagyon kemény és harcos meccset vívott egymással, melyen a hazaiak Bárány Donát góljával ugyan előnybe kerültek, de a hajrában Szabó Levente büntetőjével az egyik pontot sikerült elhozni idegenből.

Szabó István, a Kecskeméti TE vezetőedzője: – Nem könnyíti meg a helyzetünket a debreceni váltás, hiszen néhány bajnoki és egy kupameccs van csak az új edző mögött. Érezhető, hogy egyelőre keresi a megfelelő felállást, többször is más elképzeléssel küldte pályára ennek megfelelően csapatát, ahogy én láttam. Azt az elképzelést ugyanakkor látom, hogy magasan szeretnének játszani, uralni akarják a mérkőzést, amire a játékosaik alkalmasak is. Tele vannak rutinos futballistákkal is. Könnyebb lett volna a második fordulóban lejátszott meccsből kiindulni, de most ez a feladat, ezt kell megoldani, és dolgoztunk is rajta végig egész héten. A tiszteletet ahogy mindig, úgy most is maximálisan megadjuk ellenfelünknek. Ugyanakkor tiszteljük magunkat, a várost és a szurkolóinkat is, teljes mellbedobással fogunk futballozni, ahogy eddig is tettük. Szeretnénk pontot, pontokat itthon tartani most is.

Szurkolói információk

Továbbra is csak az „A” lelátó kerül megnyitásra, azon belül is az N, M, L, K, illetve a G, F és E szektorok. A jegyvásárlásnál feltétlen figyeljenek arra drukkereink, hogy melyik kapu és oldal felől közelíthető meg szektoruk, ugyanis csak ennek megfelelően működnek a jegyleolvasók. A jegyeket nem kell bedugni az automatába, elég csak a vonalkóddal lehúzni a leolvasó előtt. Elővételben a jegymester.hu oldalon online folyamatosan lehet még elővételben jegyet venni.

Szombaton 15:30-kor nyitnak a kapuk és a pénztárak, így arra kérjük drukkereinket, lehetőség szerint időben érkezzenek a gördülékeny beléptetés érdekében.

Jegyárak a Debreceni VSC ellen

Normál: 2.000 forint

Kedvezményes (18 év alatt, 65 év felett): 1.000 forint

Gyermekjegy (6 év alatt): Ingyenes, de regisztrációs jegyet váltani kell

A vendég szurkolókra és szektorra a hazai jegyárak és kedvezmények érvényesek. A vendég drukkerek a 3-as kapun keresztül léphetnek be a stadionba, itt található a vendég parkoló is.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók