A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

A dobogóért csatázhatunk a Puskás Akadémiával

Az OTP Bank Liga 15. fordulójában a Puskás Akadémia lesz a Kecskeméti TE ellenfele a Széktói Stadionban kedden 20:00-kor. A helyezések alapján igazi rangadóra kerül sor.

A Puskás Akadémia az utóbbi évek egyik legstabilabb teljesítményét nyújtó klubja az NB I-ben, hiszen folyamatosan a dobogón zárnak a felcsútiak, emellett rendszeresen megmutatják magukat a nemzetközi porondon is. A tavalyi bronzérmes idén is az élbolyban szerepel, a forduló előtt 21 pontjával a negyedik a tabellán. Az utóbbi három fordulóban a sorolása sem volt könnyű ellenfelünknek, de a legutóbbi meccsük miatt különösen dühösek lehetnek a vendégek, hiszen egy utolsó pillanatokban kapott góllal bukták el 1-0-ra otthon a Kisvárda elleni derbit.

Szabó István csapata hosszú idő után, hét veretlen bajnokit követően maradt alul legutóbb Mezőkövesden (2-1), de a hazai veretlenségi sorozatát tovább őrizheti a gárda, hiszen az NB I-ben még senki sem tudta idén bevenni a Széktói Stadiont. A két együttes legutóbb is izgalmas, fordulatos meccset játszott, melyen Szuhodovszki Soma góljával sokáig úgy tűnt, hogy lila-fehér győzelem születik, de a hajrában egy öngóllal egyenlített a Felcsút, így 1-1 lett a vége.

Szabó István, a Kecskeméti TE vezetőedzője: – Nagyon kevés idő volt most felkészülni az aktuális ellenfélből, így elsősorban a fél éves, illetve akár a másfél éves közös munkánkra tudunk hagyatkozni ezúttal. Azt gondolom, hogy azzal mindenki tisztában kell legyen, hogy a mérkőzés esélyese a Puskás Akadémia. A legutóbbi meccsen ugyan csak a hajrában tudott egy öngóllal egyenlíteni ellenfelünk, de játékban azért az érezhető volt, hogy előttünk tartanak. Ez nem azt jelenti, hogy feladnánk a mérkőzést, vagy feltartott kézzel mennénk ki a pályára, de a realitások talaján kell állnunk minden esetben. Hazai pályán természetesen három pontot szeretnénk szerezni, megőrizve helyünket a dobogón, de az elsődleges cél még mindig az, amit nagyon régóta hangsúlyozok, hogy a pontjaink számát folyamatosan növeljük, hiszen ez kell ahhoz, hogy a képzeletbeli vonaltól minél távolabb kerüljünk. Most szerencsére igen messze vagyunk, de látható, hogy alattunk mennyire sűrűvé kezd válni a mezőny. Ezzel azonban többet nem is szeretnék foglalkozni, az a legfontosabb, hogy egészségesek a játékosok, így optimistán várjuk a meccset. Bízunk benne, hogy az utolsó őszi meccsen is minél többen szurkolnak majd nekünk, magunk részéről mindent meg fogunk tenni, hogy elégedetten távozzanak a kilátogatók.

Szurkolói információk

Továbbra is csak az „A” lelátó kerül megnyitásra, azon belül is az N, M, L, K, illetve a G, F és E szektorok. A jegyvásárlásnál feltétlen figyeljenek arra drukkereink, hogy melyik kapu és oldal felől közelíthető meg szektoruk, ugyanis csak ennek megfelelően működnek a jegyleolvasók. A jegyeket nem kell bedugni az automatába, elég csak a vonalkóddal lehúzni a leolvasó előtt.

Elővételben a jegymester.hu oldalon online folyamatosan lehet belépőt. A mérkőzés napján 18:30-kor nyitnak a kapuk és a pénztárak, így arra kérjük drukkereinket, lehetőség szerint időben érkezzenek a gördülékeny beléptetés érdekében. A stadionban ajándéktárgyakat is lehet vásárolni a meccs során. Minden esetben csak készpénzes formában lehet fizetni a Széktói Stadionban.

Jegyárak a Puskás Akadémia ellen:

Normál: 2.000 forint

Kedvezményes (18 év alatt, 65 év felett): 1.000 forint

Gyermekjegy (6 év alatt): Ingyenes, de regisztrációs jegyet váltani kell

A vendég szurkolókra és szektorra a hazai jegyárak és kedvezmények érvényesek. A vendég drukkerek a 3-as kapun keresztül léphetnek be a stadionba, itt található a vendég parkoló is.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók