A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

A döntetlennek is örülnünk kellett a Makó ellen

Az NBIII. 12. fordulójában a Makót fogadta a KTE a Széktói Stadionban. A fordulatos meccsen végül egyik csapat sem örülhetett győzelemnek, a hajrában kétgólos hátrányból kellett visszakapaszkodnunk.

Mészáros Dávid és Balog Marcell sem állt ezúttal a stáb rendelkezésére, így Ladányi Patrik először védhetett a bajnokságban. A 4. percben rögtön tesztelte is Babolek, de ezt leszámítva meddő kecskeméti fölény jellemezte az első húsz percet, inkább csak kisebb lehetőségek alakultak ki a kapuk előtt. A 27. percben aztán saját térfelünkön adtuk el a labdát, amiből Busa kapura is tört, majd jobbal kilőtte a hosszú alsót (0-1). Nem sok ideig örülhetett ennek ellenfelünk, ugyanis alig egy perccel később Vladul kapott jó indítást, majd ballal a rövidbe lőtt a kapus mellett (1-1). A folytatásban ismét a mezőnyharc dominált, de Tamaskó a 31. percben három védőn is áthámozta magát, ziccerét azonban Ladányi kitolta.

A második játékrészt nagyon rosszul kezdtük, főleg a Makó akarata érvényesült, inkább ők tudtak dominálni. Alig két perc elteltével egy szögletből veszélyeztettek is, az 58. percben aztán meg is szerezték a vezetést. Megint egy sarokrúgás után nem tudtunk tisztázni, majd egy jobbról visszalőtt labdára Széll robbant be az ötösön egyedül (1-2). A gól után megint Tamaskó percei jöttek, akit ismét Ladányi bravúrja állított meg a gólszerzésben, a 71. minutumban azonban Urbán könnyen egalizálhatott volna, egy lecsorgó labdát bombázott fölé néhány méterről. Negyedórával a vége előtt újra a makóiak találtak be, a csereként beálló Szilágyi volt erőszakos, majd Busa kapott jó ütemű labdát, amivel a védők mögé került, életerős lökete utat is talált a hosszúba (1-3). A hajrában minden követ megmozgatott csapatunk, némi szerencsével sikerült is szépítenünk, Farkas megpattanó szabadrúgása pattogott a hosszú alsóba a 77. percben (2-3). A 84. percben jött aztán a slusszpoén is, Selyem robogott el a jobboldalon, lapos beadását pedig a csereként beálló Takács lőtte a jobb sarokba (3-3).

Kecskeméti TE – Makó FC 3-3 (1-1)

NBIII. közép csoport, 12. forduló

KTE: Ladányi – Bagó, Urbán, Farkas, Zámbori – Zámbó (Kitl 66.), Szabó D. (Takács 46.), Markó (Maczelka 81.), Nádudvari – Selyem, Vladul.

Makó: Weszelovszky – Grecsó, Lászik, Lipták, Tamaskó – Széll (Podonyi 66.), Gémes (Hatvani 92.), Zsoldos – Busa, Babolek, Varga (Szilágyi 74.).

Gól: Vladul (28.), Farkas (78.), Takács (83.) ill. Busa (27., 75.), Széll (58.)

Sárga lap: Bagó, Vladul, Kitl, Takács ill. Varga, Gémes, Zsoldos

Szabó Tibor (KTE, vezetőedző): A bajnokság leggyengébb teljesítményét nyújtottuk. Küzdeni tudunk, ezt megmutatták a srácok, de ez ma nagyon gyenge volt. Bátrabb játékra lesz szükségünk, a középpályán nem mertünk futballozni, rengeteg párharcot vesztettünk, ez így nagyon kevés.

Kolozsvári János (Makó, vezetőedző): A mérkőzés végén midig az a csalódottabb, aki nyert helyzetből bukott el. Én nem vagyok az ennek ellenére sem, mert előzetesen elfogadtuk volna döntetlent. Sajnos minden meccsen butaságokból kapunk gólokat, ez így volt ma is, a második és a harmadik gól előtt is alapvető hibákat követtünk el. Egyszerűbben kellett volna megoldani ezeket a helyzeteket. A futball már csak ilyen, a múlt héten velünk volt Fortuna, most nem.

 A KTE november 4-én (vasárnap) a PMFC vendégeként lép pályára legközelebb, kezdés 13:30-kor. 

 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók