A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

A fővárosba utazunk, jó csapattal találkozunk

A KTE HUFBAU az NBIII. tizedik fordulójában a fővárosba látogat, ahol a csoport egyik újoncával, a keletről középre kerülő ESMTK-val találkozik majd. Ellenfelünk stabil csapattá látszik formálódni ebben a csoportban is, így ismét minden tudásunkra és harcosságunkra szükség lesz ahhoz, hogy hazahozzuk a pontokat.

A pesterzsébeti klub 2009 óta megszakítás nélkül a harmadosztályban szerepel, a három csoportos rendszerben három szezont középen, majd a legutóbbi négyet keleten töltötték, ahonnan most nyáron tették őket vissza. Kifejezetten meghatározó együttesnek számítottak az utóbbi években, hiszen ezüst és bronzérmet is szereztek a keleti a csoportban, céljuk az, hogy idén is minimum az első hatban végezzenek. Egyelőre ennek megfelelően is szerepelnek, utóbbi három fellépésükön ráadásul nem találtak legyőzőre, szerdán a Szekszárddal játszottak 0-0-os döntetlent.

Az ESMTK formája az utóbbi 5 mérkőzés alapján: Gy-V-D-Gy-D

Nem ismeretlen számunkra aktuális ellenfelünk, hiszen a két klub között kifejezetten jó kapcsolat alakult ki az utóbbi években, gyakorlatilag minden felkészülési időszakban játszottunk az ESMTK-val edzőmeccset. A bajnokság természetesen már teljesen más kávéház, de az biztos, hogy a tapasztalatok alapján egy masszív és szervezett ellenféllel fogunk találkozni. Csapatunk is jó formában várhatja a vasárnapi összecsapást, hiszen a Monor elleni 4-1-es sikert követően, összességében már öt zsinórban megnyert bajnoki után mehetünk a fővárosba, ahol természetesen szeretnénk sikerélménnyel ráfordulni a bajnoki szünettel is járó kupahétre.

A KTE HUFBAU formája az utóbbi 5 mérkőzés alapján: Gy-Gy-Gy-Gy-Gy

Így várják a mérkőzést a vezetőedzők:

Turi Zoltán (ESMTK): Külön nem készülünk a Kecskemétre, ugyanaz a célunk itthon, mint mindenki ellen: szeretnénk itthon tartani a három pontot! Egy erős és jó csapat lesz az ellenfelünk, a csoport egyik legerősebb tagja jön hozzánk, célunk eléréséhez a legjobb játékunkra lesz szükség. Újoncok vagyunk ebben a csoportban, a különbséget talán abban látom kelethez képest, hogy ott fizikálisan jóval lüktetőbbek a meccsek, középen viszont taktikailag és technikailag sokkal jobban felkészült csapatok vannak. Sajnos a sors és a vírus elvett tőlünk egy félévet, ami a csapatépítés szempontjából fontos lett volna számunkra, a célunk azonban az első hat hely valamelyikének megszerzése.

Gombos Zsolt (KTE HUFBAU): Megint egy sűrű, három meccses terheléssel járó hétben vagyunk benne, aminek a végéhez közelítünk. Az elsődleges most az lesz, hogy minden tartalék energiát mozgósítanunk kell. Bízom benne, hogy ebből jól is tudunk kijönni, megfelelő erőben van a csapat ehhez. Tudjuk, hogy egy masszív csapat az ESMTK, jó játékosok alkotják a keretüket, de természetesen a győzelem a célunk.

Szurkolói információk:

Cím: 1204 Budapest, Ady Endre u. 150.

A stadion vendégszektora az Ady Endre utca és a Pöltenberg utca sarkánál található pénztáron keresztül lesz megközelíthető drukkereink számára, parkolni a környező utcákban lehetséges. A belépők egységesen 1000 forintba kerülnek.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók