A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

A Fradit győzték le a tartalélok

A KTE II. szerdán az FTC II. vendége volt az NB III. közép csoport 6. fordulójában. A vezetést ugyan a Fradi szerezte meg a mérkőzés elején, de csapatunk fordítani tudott a folytatásban. 

Hazai oldalon ezúttal nagy név nem tűnt fel a visszajátszók között, míg Szabó Tibor fiatalok mellett Kersák Rolandra számíthatott a kapuban. Az első félidőben rögtön nagy nyomást igyekezett helyezni a hazai gárda a vendég kapura, ami elég korán góllá is érett. A 6. percben egy kényszerítőzés után helyzetbe került Kharaishvili, majd Kersák mellett a kapuba is tudott helyezni. A folytatásban is inkább az FTC birtokolta többet a labdát, de a 20. percben Major Ernő egy gyors és kombinatív támadás végén beadta a labdát, amire a lehető legjobb ütemben érkezett az ötösön belülre Hatvani Dániel, így a szünetre 1–1-es eredménnyel vonulhattak el a felek.

A második játékrészben nem változott a játék képe, majd némileg váratlanul megítélt egy büntetőt a Ferencvárosnak a játékvezető, ezt azonban Kersák Roland nagy bravúrral, lábbal tudta hárítani. A kihagyott tizenegyesre egy gól volt a válasz, egy újabb szélről betett labdára Győri Benjámin érkezett a hosszún, majd éles szögből az üres kapuba lőtt a 66. percben.

Ferencvárosi TC II.–Kecskeméti TE II. 1–2 (1–1)

Budapest, Népliget. V: Horváth P. (Sáfárik, Szkrajcsics).

FTC: Mergl – Orosz, Ladányi, Kaján, Pintér (Tóth 78.), Mazzonetto (Berényi 57.), Varga S. (Lukács 78.), Kharaishvili (Varga Z. 71.), Horváth B., Juhász (Godányi 46.), Gavrics. Vezetőedző: Korolovszky Gábor

KTE: Kersák – Győri Á., Szalai Sz., Barkóczi, Szamosi (Jászai-Deák 89.), Vén (Kuchta 85.) – Hatvani, Kovács Á. (Majpr Sz. 46.), Bodor Z. – Major E. (Horváth M. 85.), Győri B. (Györgye 93.) Vezetőedző: Szabó Tibor

Gólszerzők: Kharaishvili (5.) ill. Hatvani (20.), Győri B. (66.)

Szabó Tibor: – Jó iramú mérkőzést játszott a két fiatal csapat. Bármilyen eredmény születhetett volna gyakorlatilag, de ezt a meccset az akaratunknak, illetve a mentalitásunknak és a jó hozzáállásunknak köszönhetően most mi nyertük meg. 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók