A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

A győzelemre hajtunk a Mezőkövesd ellen is

Szombaton ismét hazai pályán, ezúttal a Mezőkövesd ellen lép pályára a Kecskeméti TE 18:00-os kezdéssel. A vendégek nem rajtoltak jól, de ez nem szabad, hogy megtévesztő legyen.

A Mezőkövesd nem kezdte túl jól egyelőre a bajnokságot, hiszen a „matyóföldiek” az Újpest elleni 1-1-es döntetlen után 4-2-re kaptak ki Kisvárdán, így egyelőre egy pontot gyűjtöttek be. Sokkal elégedettebb lehet Supka Attilánál Szabó István, hiszen újoncként két pontot szerzett a Vasas (0-0) és a DVSC (1-1) ellen a KTE. A múltban eddig négy bajnoki mérkőzésen futottak össze a felek, az NB II-ben két kecskeméti siker született, míg az élvonalban mindkét együttes idegenben győzte le a másikat.

Ezt várják a vezetőedzők

– A csapat hangulatának nagyon jót tett, hogy idegenben is pontot tudtunk szerezni. Így a hazaút is sokkal jobban telt, pozitívan készülhetünk a Mezőkövesd elleni meccsre. Szeretünk hazai pályán, saját közönségünk előtt játszani. Benne vagyunk a szombat-szombat bajnoki ritmusban, így a menetrendszerű munka nem változott, amit a hétre terveztünk, azt meg tudtuk valósítani. Bízom benne, hogy hazai pályán örömet tudunk szerezni a drukkereknek és saját magunknak is, szeretnénk itthon tartani a pontokat. Egy megtervezett, okos csapatjátékkal kell a pontokért harcba szállnunk – mondta Szabó István, a KTE trénere.

– Ezen a héten megpróbáltuk kijavítani azokat a hibákat a játékunkban, amelyek a Kisvárda elleni mérkőzésen kijöttek. Bízom benne, hogy mindenki a megbeszéltek szerint fog pályára lépni a Kecskemét ellen és jó eredményt fogunk elérni. Masszív és agresszív csapattal fogunk találkozni szombaton, akik nagyon jól védekeznek és a labdaszerzéseket követően gyorsan mennek át támadásba. Elől magas játékosai vannak a Kecskemétnek, akik jól fejelnek, ezért nagyon figyelnünk kell a beívelésekre. Ha kontrollálni tudjuk a mérkőzést, a saját játékunkat tudjuk játszani és kihasználjuk azokat a hibapontokat, amelyek előfordulnak ellenfelünk védekezésében, akkor pontokat szerezhetünk az újonc otthonában. Fontos, hogy feljavuljunk az Újpest és a Kisvárda elleni találkozókhoz képest és megtaláljuk azokat az erősségeinket, amelyek az edzőmeccseken jellemeztek bennünket. Sajnos vannak nehézségeink, Vadnai, Qaka és Lukic hosszabb ideje sérüléssel bajlódik, Molnár és Besirovic most kezdi utolérni magát, míg a héten Jurinának is voltak problémái, de bízunk benne, hogy ettől függetlenül eredményesek leszünk szombaton – mondta Supka Attila, a Mezőkövesd vezetőedzője. 

Szurkolói információk

Online elővételben továbbra is zajlik a jegyértékesítés a jegymester.hu felületén, míg szombaton a pénztárak 16:30-kor fognak kinyitni. Arra kérjük drukkereinket, érkezzenek most is korábban, hogy minél gördülékenyebben haladjon a beléptetés a kezdés előtt.

A 2022/2023-as szezonban továbbra is csak az „A” lelátó kerül megnyitásra ősszel, azon belül is az N, M, L, K, illetve a G, F és E szektorok. Ez egyben azt jelenti, hogy összesen 1983 hazai néző befogadására lesz alkalmas a Széktói Stadion egyelőre, így kifejezetten ajánlott bérletet váltani az NB I-re, hogy garantáltan minden mérkőzésre bejusson az, aki egyet sem szeretne kihagyni.

A beléptetés során a kedvezményes jegyeket és bérleteket ellenőrzik, így mindenképpen szükséges bemutatni egy születési időt igazoló okmányt (személyi, jogosítvány, útlevél vagy diákigazolvány). Ennek hiányában a biztonsági személyzet megtagadhatja a belépést az érvényes belépő birtokában is.

A Széktói Stadion teljes területén és a pénztárakban továbbra is csak készpénzzel lehet vásárolni.

Jegy

Normál: 2.000 forint

Kedvezményes (18 év alatt, 65 év felett): 1.000 forint

Gyermekjegy (6 év alatt): Ingyenes

Bérlet (bajnoki és kupa a teljes idényre):

Normál: 25.000 forint

Kedvezményes (18 év alatt, 65 év felett): 15.000 forint

Vendég szurkolók

A vendég szurkolókra és szektorra a hazai jegyárak és kedvezmények érvényesek.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók