A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

A hajrában mentettek pontot a tartalékok

Az NB III. Dél-Keleti csoport 9. fordulójában a KTE II. a Hódmezővásárhely vendége volt. Gól nélküli első játékrész után a hazaiak ugyan vezetést szereztek, de a hajrában sikerült pontot mentenie a fiataloknak.

Virágh Ferenc ezúttal Papp Milán, Kotula Máté, Mihajlo Meszhi, valamint két fiatal, Polyák Kristóf és Kovács Kolos játékára számíthatott visszajátszóként. Szünetig nem született gól az alsóházi csata alkalmával, majd a második félidő ötödik percében megszerezte a vezetést a hazai csapat. Lecsorgott a labda a tizenhatoson belül, amit a kavarodásban Simon talált el végül gólt érően. Nagy erőket mozgósított ezután a „kis” KTE az egyenlítés érdekében, ami a hosszabbításban végül össze is jött, egy felívelt labdát a csereként beálló Szabó Csaba csúsztatott a kapuba, kialakítva ezzel az 1-1-es végeredményt.

– Vegyes érzéseim vannak, mert nyerni szerettünk volna, lehetőségünk több is volt ahhoz, hogy ezt abszolváljuk. Nagyon taktikusan játszottunk, a kontráink jól működtek, de az utolsó beadásokba, passzokba sok hiba csúszott. Inkább a küzdelem dominált, a kapusoknak nem sok dolga volt, főleg a miénknek. Pont ezért volt nagyon fájó, hogy a második félidő elején egy kapu előtti kavarodásból gólt kaptunk, mely után természetesen jobban ki kellett jönnünk. Végig küzdöttek a játékosok, és a hosszabbításban sikerült is egyenlítenünk. Jó teljesítmények voltak, nem tudok elmarasztalni senkit, annak ellenére sem, hogy nyerni akartunk. Dicséretes, hogy a végsőkig küzdöttünk és nem adtuk fel – értékelt Virágh Ferenc.

Hódmezővásárhelyi FC–Kecskeméti TE II. 1–1 (0–0)

Hódmezővásárhely. V: Hajdú (Kulcsár, Végh)

HFC: Vaits – Gréczi, Herczeg, Török, Simon D. (Rabecz 87.), Sipos, Pleszkán (Tóth P. 46.), Dóra, Zana, Zámbori, Hegedűs (Povázsai 24.). Edző: Szűcs Róbert

KTE II.: Győri – Czenky (Horváth A. 71.), Kovács P., Kárpáti (Goretich 67.), Murár (Szabó Cs. 67.), Polyák, Meszhi, Papp M., Molnár M., Kovács K., Kotula. Vezetőedző: Virágh Ferenc

Gól: Simon D. (50.) ill. Szabó Cs. (91.) 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók