A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

A hazai pálya mindkét csapatnak kedvezett eddig

Vasárnap 18:00-kor az Iváncsa KSE vendégeként játszik bajnoki címről döntő mérkőzést csapatunk, ennek apropóján a két csapat egymás elleni örökmérlegét vettük górcső alá.

A közös múlt nem tekint vissza túl régre, a csapatok eddig minden alkalommal az NBIII. közép csoportjában csaptak össze. Az örökmérleg teljesen ikszes mindeddig, hiszen két-két kecskeméti és iváncsai siker mellett egy döntetlen született 2018 októbere óta. Újonc évünkben idegenben először 2-0-ra kikaptunk, ezt követően viszont a Széktóiban 1-0-ra nyertünk a tavaszi szezonban. A második évben 2-0-ra kikaptunk itthon, idegenben 1-1 lett a végeredmény. Idén egyelőre az egymás elleni mutató nekünk kedvez, hiszen Gál Szabolcs hajrá góljával 1-0-ra győztük le a Fejér megyeieket tavaly novemberben.

Bár mindkét csapat a támadófutballt részesíti előnyben, a gólok eddig nem potyogtak egyszer sem, így kiélezett küzdelemre van kilátás. Szintén fontos lehet, hogy ki szerzi az első gólt, hiszen eddig egy kivételtől eltekintve mindig az a csapat nyert, mely először betalált. A KTE eddig még nem nyert Iváncsán, az első siker most bajnoki címet érhetne. 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók