A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

A Kerületet is megvertük

A Merkantil Bank Liga 14. fordulójában csapatunk a III. Kerületi TVE-t fogadta az újoncok csatáján. A második félidőben dominálni tudott csapatunk, és ez elég is volt a győzelemhez.

A mérkőzést rögtön Katona indította a 3. percben, ami fölé szállt, de főleg a küzdelem dominált ebben a játékrészben. Egyik csapat sem adta fel a támadások lehetőségét, de a kapuk előtt igen sok hiba csúszott az utolsó megoldásokba. A legnagyobb lehetőség a 14. percben Schuszter előtt adódott, amikor a Kerület jól szerzett labdát egy letámadás végén, de 16 méteres löketét azonban Varga kitolta végül.

Szabó István a szünetben kettőt is cserélt, és ez döntőnek bizonyult, ugyanis Bartha alig egy perc elteltével rögtön tesztelte Balázs kapust, majd a 48. percben a másik csere pillanatai jöttek el, egy balról belőtt labda pont Szalai József elé került a védőről, aki jobbal a bal alsóba lőtt 10 méterről (1-0). A folytatásban a Kerület nem találta a játék ritmusát, nyomtunk, a 62. percben Tóth Dániel fejesét kellett kitolnia a bal alsóból Balázsnak. A 69. percben már ő sem tudott segíteni, Tóth Barna kezelte le egy labdát a balösszekötő helyén, majd jobb külsővel a léc alá bombázott (2-0). A hajrában ugyan még adódtak helyzeteink, amik kimaradtak, de győzelmünk nem forgott veszélyben.

KTE HUFBAU–III. Kerületi TVE 2–0 (0–0)

Kecskemét, 1000 néző. Vezette: Takács Tamás (Csatári Tibor, Belicza Bence Péter)

KTE: Varga B. – Tóth D. (Madarász, 90.), Szabó A., Belényesi, Szalai G., Grünvald – Katona B. (Bartha, a szünetben), Vágó, Nagy K. (Hatvani, 90+2.) – Tóth B. (Szuhodovszki. 86.), Lukács D. (Szalai J., a szünetben). Vezetőedző: Szabó István

Kerület: Balázs J. – Bori (Szalai V., 60.), Erdei G., Fejes A., Opavszky (Rédei, 75.) – Rabatin, Egerszegi (Horváth O., 60.) – Sili (Bekker, 60.), Schuszter (Köböl, 68.), Barczi – Borvető. Vezetőedző: Kemenes Szabolcs

Gól: Szalai J. (48.), Tóth B. (69.)

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók