A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

A Körösladányt fogadjuk

Vasárnap 18 órás kezdéssel a Körösladányi MSK lesz a KTE HUFBAU ellenfele az NB III. közép csoport 33. fordulójában, immáron újra nézők előtt.

A Körösladány jelenleg a 18. helyen áll a bajnokságban, egy hosszú nyeretlenségi széria után szerdán 5-1-re nyertek a Dabas-Gyón ellen, ezt követően viszont új vezetőedzőt neveztek ki a csapat élére Ekker Attila személyében, aki pénteken kezdte meg a munkát új csapatával. Csapatunk jó formában van, legutóbb Dunaújvárosban tudtunk 2-0-ra nyerni a hét közepén, természetesen most is a három pont megszerzése a cél. Ez ősszel sikerült már Körösladány ellen idegenben, akkor 3-0-os kecskeméti sikernek örülhettünk.

Szombattól már a sporteseményeket is lehet látogatni, de csak védettségi igazolvánnyal rendelkező szurkolók, illetve a felügyeletük alatt álló 18 éven aluliak léphetnek meg a létesítményekbe, amihez fényképes igazolványra is szükség van. Kérjük drukkereinket, mindenképpen olvassák el a vonatkozó, mérkőzés látogatásra érvényes információkat ide kattintva!

Gombos Zsolt (KTE HUFBAU): - A leglényegesebb dolog most is, hogy itthon akarjuk tartani a három pontot. Készülünk az ellenfélből, bár most történt náluk egy edzőváltás is. Legutóbb jó játékkal nyertek, de a hazai mérkőzésen nekünk kell dominálni, gólhelyzeteket kidolgozni, ezeket belőni. Szervezett csapatot szeretnék látni a pályán, akkor amit elterveztünk, az sikerülni is fog. Tudják a játékosok, hogy itt már minden meccsnek megvan a maga tétje, továbbra is elsősorban magunkkal kell foglalkoznunk, hogy itthon tartsuk a pontokat.

Ekker Attila (Körösladány): - Sokat nem tudok mondani, hiszen pénteken találkoztam először a csapattal a kinevezésem után. A Dabas-Gyón elleni meccsünket már láttam, ott felszabadultan játszottunk, talán így többet tudunk kiadni magunkból a folytatásban is. A tabella a bajnokság ezen szakaszában nem hazudik már, a Kecskemétet néhány meccs alapján gyors és masszív ellenfélnek tartom, rengeteg jó futballistával. A mi helyzetünkben nincs igazából sok variáció, pontokat kell szereznünk minden meccsen, de a sorsolás alapján most állunk a legnehezebb feladat előtt. Minden tiszteletünk a Kecskemété, de nem feltartott kézzel fogunk pályára lépni.

Védettségi igazolvánnyal még nem rendelkező drukkereink sem kell, hogy lemaradjanak a mérkőzés eseményeiről, ugyanis most is élő közvetítéssel jelentkezünk a Média Neked csapatának segítségével, illetve szöveges formában Twitter oldalunkon.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók