A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

A Magdeburg nyerte az edzőmeccset

Csapatunk első edzőmeccsét a Bundesliga 2-es Magdeburg ellen játszotta Törökországban. A németek korán előnybe kerültek, s végül megérdemelten nyertek.

Frissebben kezdte a mérkőzést a Magdeburg, mely szűk negyedóra alatt két gólt is szerzett. A 8. percben Scienzát hozták teljesen tiszta ziccerbe, majd néhány minutummal később egy balról beívelt labdát Castaignos fejelt a léc alá (2-0). Ezt követően többször is volt esély a szépítésre, a legnagyobb a 18. percben, amikor Szuhodovszki szögletét Belényesi csúsztatta meg, de Vágó néhány méterről fölé vágta a játékszert. A 23. percben megint Belényesi tudott fejelni, de nem talált kaput, nem úgy a túloldalon Cacataula, aki egy újabb pontos beadást bólintott a bal felsőbe (3-0). A félidő hajrájában még Katona lövését blokkolták ígéretes helyzetben, majd a másik oldalon Vargának is akadt munkája, de az eredmény már nem változott szünetig.

Fordulás után mindkét csapat sokat cserélt, de gyors góllal folytatódott a találkozó. A 47. percben Belényesi csúsztatott a bal alsóba egy szögletet (3-1). Kiegyenlített volt ebben a periódusban a mérkőzés, lehetőségek itt is, ott is akadtak. A 60. percben aztán Kwarteng ugorhatott ki egyedül, elvitte a labdát Kersák mellett is, majd éles szögből az üres kapuba gurított (4-1). A folytatásban újabb gól már nem született, így ellenfelünk megérdemelten nyerte a felkészülési mérkőzést.

Legközelebb kedden lép pályára csapatunk, akkor kétszer is, hiszen két román élvonalban szereplő csapattal, a Rapid Bukaresttel és a Craiovával csapunk össze Belekben.

FC Magdeburg – Kecskeméti TE 4-1 (3-0)

Felkészülési mérkőzés

KTE (1. félidő): Varga Á. – Nagy K., Szabó A., Belényesi, Pejovics, Grünvald – Nikitscher, Vágó, Szuhodovszki – Tóth B., Katona B.

KTE (2. félidő): Kersák – Buna, Polyák, Belényesi (Győri Á.), Szabó A., Grünvald (Hatvani) – Meszhi, Horváth, Szuhodovszki (Bodor) – Tóth B. (Győri B.), Katona B. (Gréczi).

Gólszerzők: Scienza (8.), Castaignos (12.), Cacataula (25.), Kwarteng (60.) ill. Belényesi (47.)

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók