A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

A második félidő hozta meg a gólokat a KHTK ellen

A Kecskeméti TE szerdán újabb edzőmeccset játszott, ezúttal a megye I-es Kiskunfélegyházi HTK volt csapatunk ellenfele. Az első félidőben még nem született gól, fordulás után azonban már beérett fölényünk.

Vladul góljával szereztünk vezetést

Szabó Tibor ezúttal Selyem Zsolt, Tóth Roland és Nánási Balázs játékára sem számíthatott, a többiek azonban bevetésre készen várták a szerdai edzőmeccset. Az első 20 perc nem hozott komoly izgalmakat, mezőnyben csordogált a játék, innentől aztán fokozatosan mezőnyfölénybe kerültünk. Az első helyzet Zámbó előtt adódott, aki Peres jobbról érkező beadását lőtte mellé közelről, majd Markó zörgette meg a kapufát egy távoli szabadrúgással. A pontrúgásaink továbbra is veszélyesek voltak, egy szöglet után Vágó fejelte fölé Zámbó középre húzott labdáját, majd Balog bólintott mellé egy Zámbori oldalszabadrúgást.

Szünetben több változtatással is élt Szabó Tibor, ami gyorsan góllá érett, a dolog szépséghibája csak az volt, hogy Vladul közeli lövése után felemelte a zászlóját a partjelző. A KHTK is eljutott az első lövésekig, egy eladott labda után Marsa, majd egy kiugratás után Némedi próbálkozott, de ezek nem okoztak gondot Mészárosnak. Szűk 70 perc után aztán megszereztük a vezetést, Vladul kapott jó ütemű passzt Kitl-től, majd a hosszú alsóba lőtt (1-0). A hajrában kisebb lehetőségek még adódtak, de S. Juhász csak az oldalhálóba lőtt éles szögből, míg a másik oldalon Vladul közeli próbálkozását tisztázták, így úgy tűnt, már nem esik gól. Ezt végül Takács gondolta másként, aki az utolsó percben egyedül indulhatott el saját térfeléről egy labdaszerzés után, nem igazán támadták, így aztán 20 méterről ki is lőtte a bal alsót, a kapus már csak beleérni tudott a labdába (2-0).

Kecskeméti TE – KHTK 2-0 (0-0)

Edzőmeccs, Széktói műfű

KTE: Kunsági (Mészáros 46.) – Bagó (Szabó G. 60.), Vágó (Hirman 46.), Urbán (Farkas 60.), Zámbori – Terbe (Kitl 60.), Nádudvari – Markó (Szabó D. 46.), Zámbó, Peres (Takács 46.) – Balog (Vladul 46.)

Gól: Vladul (70.), Takács (90.)

Szabó Tibor: Jó mérkőzésen vagyunk túl, egy olyan KHTK-val találkoztunk, mely végig nagyon odatette magát. Örülök annak, hogy nem kaptunk gólt, csiszolni és javítani persze továbbra is lehet a játékunkat. Az első félidőben a futómennyiség volt meg, a másodikban a gólok.

A KTE utolsó edzőmeccsét szombaton a Füzesgyarmat ellen vívja, az előzetesen kiírt időponthoz képest egy órával később. A végleges kezdési időpont 15:00, a tervek szerint a centerpályán!

 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók