A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

A második legtöbb gólt lőttük a bajnokságban

A KTE HUFBAU a második legtöbb gólt könyvelhette el a Merkantil Bank Liga 2022/2023-as idényében, szám szerint 75-öt, míg a kupában további 13 alkalommal találtunk be.

A szezon házi gólkirálya Lukács Dániel lett, aki 25 bajnoki góllal a liga legjobb gólvágója is lett, mögötte Tóth Barna és Szalai Gábor egyaránt 10-10 találattal fejezte be a bajnokságot. A mi a további gólszerzőket illeti, ötig jutott Katona Bálint és Szuhodovszki Soma, háromig Vágó Levente, Tóth Dániel és Belényesi Csaba, kettőig Szabó Alex, illetve feliratkozott még a góllövőlistára Grünvald Attila, Nagy Krisztián, Hadaró Valentin, Rjasko Mihajlo, Tóth Dávid, Bartha László, Paudits Patrik és Szalai József is.

A legjobb előkészítő magasan Tóth Barna lett, aki 13 gólpasszt osztott ki, őt Lukács Dániel és Nagy Krisztián 6-6, Grünvald Attila és Tóth Dániel 4-4, Szalai Gábor három előkészítéssel zárt az élmezőnyben.

Az összevont mutatok terén így Lukács Dániel 31, Tóth Barna 23, Szalai Gábor pedig 13 találatban vállalt részt a bajnokságban.

Íme, a gólok: 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók