A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

A Monor ellen készül az NB III-as csapat

Tartalékcsapatunk másfél hét szünet után a Monort fogadja vasárnap 11:00-kor a Műkertvárosi Sportcentrumban. Sűrű hét kezdődik el ezzel a fiataloknak, hiszen jövő szerdán már Paksra mennek, majd jön az MTK „fakó” is, így egy hét alatt három bajnoki következik.

A Monor hozzánk hasonlóan nem kezdte jól a szezont, ellenfelünk előbb a Honvéd II-től kapott ki 3-2-re, majd Majostól 2-0-ra. Kecskeméti szempontból sem sikerült jól eddig a nyitány, a Cegléd elleni 0-1 után a PEAC vendégeként kaptunk ki 3-0-ra.

– Úgy gondolom, hogy a másfél hetes bajnoki szünethez alkalmazkodtunk, elvégeztük azt a munkát, amit terveztünk. Próbálunk igazodni a versenykiíráshoz, ami nem mindig könnyű, de ez nem lehet kifogás. Hasonló meccseken vagyunk eddig túl, közös bennük, hogy a Cegléd és a PEAC ellen is megvoltak a helyzeteink, de ezeket nem lőttük be, aztán jöttek az egyéni hibák. Az alapjátékunk véleményem szerint működik, de sokkal több koncentráció kell a befejezéseknél, illetve védekezésben is, hogy ne jöjjenek elkerülhető hibák. A Monor ellen is kiegyensúlyozott meccsre számítok, ahol megint döntő lehet, hogy ki él jobban a lehetőségeivel, illetve ki tud pluszt hozzátenni a játékához. Bízom benne, hogy a mi csapatunknak sikerül ez – mondta Szabó Tibor vezetőedző.

Az NB III-as meccsekre ingyenes a belépés, megkérjük azonban szurkolóinkat, hogy műanyag palackot, üveget ne hozzanak magukkal a Műkertvárosi Sportcentrumba, vagy hagyják azt autójukban. A létesítményben minden bajnokin üzemel a büfé, ahol műanyag pohárba töltve adják ki az üdítőket a rendezési szabályoknak megfelelően.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók