A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

A Paks ellen térnénk vissza a megfelelő útra

Szombaton 20:30-kor a Paksi FC lesz csapatunk ellenfele a Széktói Stadionban. A tolnaiak kitűnő formában vannak, de Szabó István és játékosai természetesen hazai pályán szeretnének eredményesek lenni.

A Paks nagyon jó passzban várhatja a találkozót, mert bár a Ferencvárostól elszenvedett a gárda egy 6-1-es vereséget, ezt követően zsinórban három győzelemmel folytatta Bognár György csapata a bajnoki küzdelmeket. A Paks ennek a jó sorozatnak hála fel is jött a második helyre, nyolc mérkőzésből ötöt megnyerve, csupán egy vereséget elszenvedve.

Szabó István együttese jelenleg éppen ellentétes formában van sajnálatosan, négy bajnoki vereség után szeretne fordítani sorsának alakulásán a gárda. Jó hír, hogy jelen állás szerint újabb hiányzói nincsenek a keretnek, viszont Nagy Krisztián, Nikitscher Tamás és Banó-Szabó Bence nem játszhat ezúttal sem. A két együttes 18. összecsapása lesz ez az élvonalban, az előző idényben kiegyenlített volt a mérleg.

Szabó István, a Kecskeméti TE vezetőedzője: – Nem volt teljes hetünk, de mégis sokkal több időnk volt, mint amikor három meccset kellett lejátszani egy hét alatt. Véleményem szerint fel tudtunk készülni a szombati mérkőzésre. Tavaly háromszor játszottunk a Pakssal, a mérleg kiegyenlített volt, ráadásul mindig történt valami, ami miatt emlékezetesek maradtak ezek a találkozók. Az első meccsen rendkívül jól futballoztunk, a paksi meccset a nagy szél miatt gyakorlatilag nem lehetetett értékelni, tavasszal aztán 2-0-os előnyről kaptunk ki itthon, ami természetesen akkor nagyon fájt nekünk. Mindenki tudja, hogy van paksi kötődésem, megbecsültek és szerettek ott, de ezt most félre kell tenni. Sokszor mondtam már, de tartom továbbra is, hogy bátor és kreatív edzője van a Paksnak, aki most rendkívül jó formába hozta a csapatát, melyet kitűnő játékosok alkotnak. Úgy gondolom viszont, hogyha megfelelő koncentrációval betartjuk a taktikai utasításokat, akkor hazai pályán lehet esélyünk pontot, pontokat gyűjteni. Bár a Paks a mérkőzés esélyese jelenlegi formája alapján, de a 12 csapatos NB I-ben bármi megtörténhet. Mindenki tudja, mennyire nagy szükségünk lenne a sikerélményre, amiért a játékosok mindent meg is fognak tenni.

Szurkolói információk

Jegyek, kapunyitás, beléptetés

Elővételben online, a jegymester.hu oldalon folyamatosan lehet jegyet vásárolni. A mérkőzés napján – amennyiben maradnak belépők még – 19:00-kor nyitnak a kapuk és a pénztárak, így arra kérjük drukkereinket, lehetőség szerint időben érkezzenek a gördülékeny beléptetés érdekében akkor is, ha már rendelkeznek belépővel.

Jegyeket a helyszínen bármelyik pénztárban bármelyik lelátóra lehet vásárolni (például a 2-es pénztárban is meg lehet venni a városi oldalra szóló belépőt), de a jegyvásárlásnál feltétlen figyeljenek arra drukkereink, hogy melyik kapu és oldal felől közelíthető meg szektoruk, ugyanis csak ennek megfelelően működnek a jegyleolvasók. A hazai szektorokat az 1-es, 2-es („A” lelátó) és 4-es kapu jelöli, utóbbi a városi oldal, a „B” lelátó. A jegyeket nem kell bedugni az automatába, elég csak a vonalkóddal lehúzni a leolvasó előtt. Az online vásárolt jegyeket telefonon keresztül is be lehet mutatni.

A mérkőzés előtt az Ápoló Klub is megnyitja kapuit 19 órától a kezdésig, ahol várják a szurkolókat egy kis hangolódásra is.

Bérlet

A jegyek mellett a bérleteket is folyamatosan áruljuk online, a meccsnapon személyesen is lesz lehetőség kártyát váltani, illetve kártyára cserélni az online megváltott bérletet. A bérletértékesítés és csere a 2-es pénztárban (uszoda parkoló) zajlik majd szombaton, ugyancsak 19:00-tól. A plasztikkártya nem kötelező, természetesen telefonról is be lehet mutatni. Bérletet idén is érdemes váltani, hiszen az egész évre garantált hely mellett nagyjából a belépők árának a harmadát lehet megspórolni vele. Egész idényre érvényes bérletet utolsó alkalommal árulunk a héten, így aki nem akar lemaradni egy mérkőzésről se, most szerezheti még be.

Jegy- és bérletárak:

"A" lelátó:

Normál jegy: 2.500 forint

Kedvezményes jegy (18 év alatt, 65 év felett): 2.000 forint

Normál bérlet: 30.000 forint

Kedvezményes bérlet (18 év alatt, 65 év felett): 24.000 forint

"B" lelátó:

Normál: 2.000 forint

Kedvezményes (18 év alatt, 65 év felett): 1.500 forint

Normál bérlet: 24.000 forint

Kedvezményes (18 év alatt, 65 év felett): 18.000 forint

Gyermekjegy (6 év alatt): Mindkét lelátóra ingyenes, regisztrációs jeggyel.

Mozgássérült belépő (1-es kapu): 1.500 forint

Fizetési eszközök, tiltott tárgyak

A Széktói Stadionban alapvetően készpénzzel lehet fizetni, de a 2-es és 4-es pénztárakban a belépőket bankkártyával is meg lehet már venni. A 2-es pénztárban ez igaz a bérletekre is. A városi oldalon teljes egészében működik már a kártyás fizetési lehetőség.

A mérkőzés folyamán ajándéktárgyak vásárlására is van lehetőség, azonban csak készpénzes formában.

A beléptetés során a kedvezményes jegyeket ellenőrizhetik kollégáink, így mindenképpen legyen egy születési időt igazoló okmány (személyi, jogosítvány, útlevél vagy diákigazolvány) szurkolóinknál. Ennek hiányában a biztonsági személyzet megtagadhatja a belépést az érvényes belépő birtokában is. Aki teheti, érkezzen ezúttal is a tömegközlekedés segítségével. A mérkőzésekre esernyőt továbbra sem lehet behozni, így csapadékos időjárási körülmények esetén esőkabátot hozzanak magukkal drukkereink. A rendőrség utasítására emellett szúró és vágó eszközöket, zászlórudat tilos behozni a létesítménybe, ahogy pirotechnikai eszközöket is. 

Vendég szurkolók

A vendégszektorra a „B” lelátó kedvezményei és előírásai érvényesek. A vendégszektor a Csabay Géza körútról érkezve közelíthető meg, parkoló közvetlenül a szektor bejárata mellett, a Kecskeméti Fürdővel szemben található. A vendégszektorba a 3-as kapun keresztül lehet belépni, büfé és mosdók üzemelnek. Fizetni csak készpénzzel lehet.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók