A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

A Piroska Szörp is csatlakozik csapatunkhoz

Csapatunk a pályán, klubvezetésünk pedig szokásához híven a háttérben készül javában a 2022/2023-as szezonra, melyet a Kecskeméti TE az OTP Bank Ligában kezd meg. Örömmel számolhatunk be róla, hogy új támogatóval bővült csapatunk, csatlakozott hozzánk a Piroska Szörp is.

– Nagy büszkeséggel tölt el minket, hogy a 2022/2023-as szezontól mi is részese lehetünk a Kecskeméti TE labdarugó klub sikereinek. A kecskeméti futball mérkőzéseket éveket óta követjük. A Piroska Szörp tulajdonosi köre három férfiból áll, így nem is volt kérdés, hogy amint tehetjük, sportcsapatok mögé is beállunk. A folyamatos fejlődést mi is szem előtt tartjuk a cégben, így igazán szimpatikus számunkra, hogy a KTE is folyamatosan megújul, építkezik, emellett a jövő nemzedékét is képzi az utánpótlásban. Óriási dolog, hogy a csapat ilyen nagy sikereket ért el az előző szezonban, izgalommal és kíváncsisággal várjuk a következő meccseket. Amit ígérni tudunk, hogy szörpkóstolóinkkal kellő energiát adunk a nézőknek a buzdításhoz, és mi is gőzerővel támogatni fogjuk a srácokat, hogy a lehető legjobb formájukat hozhassák. Hajrá KTE, hajrá Kecskemét – mondta az aláírást követően ifj. Sári Tibor, a Piroska Szörp tulajdonosa.

Klubunk számára büszkeség, hogy egy olyan kiemelkedő brand csatlakozik a régióból, azon belül is Bács-Kiskun megyéből csapatunkhoz, mint a Piroska Szörp.

– Nagyon örülünk annak, hogy egy olyan sikeres cég, mint a Piroska Szörp csatlakozott támogatói körünkhöz. Hiszünk abban, hogy a klub NB I-es szereplése Kecskemét mellett a régiónak és a megyének is büszkeségre adhat okot, amit közös helyi erővel, többen összefogva tehetünk minél eredményesebbé. A Piroska Szörp is helyi kötődésű családi vállalkozásként lett meghatározó márka, értékeik abszolút illenek ahhoz a klubmodellhez és filozófiához, amit mi is töretlenül igyekszünk építeni. A Piroska Szörp fejlődése és építkezése jó példa lehet klubunk számára is az élvonalban, örülünk annak, hogy sikereiket a sporttámogatáson keresztül szeretnék megosztani a szurkolókkal. Bízunk benne, hogy egy gyümölcsöző együttműködés veszi kezdetét – mondta klubunk ügyvezetője, dr. Filus Andor.

Bemutatkozás

A Piroska Szörp 1981 óta kapható, ismertségét és elismertségét Sári Tibornak köszönheti, aki 2004-ben vette át a gyártást és a forgalmazást. Tibor családi vállalkozását együtt vezeti fiaival; a Szikrai Borászati Kft. mára már sokkal inkább a Piroska Szörpökről ismert, mint boraikról. A szörpgyártás 2004-ben új lendületet kapott általuk és az üveges málnaszörp meghódította a vásárlókat országszerte. Évente közel 10 millió palack szörpöt értékesítenek a hazai kereskedelmi láncokban.

Az energiahatékonyság mindig nagyon fontos szempont volt a fejlesztések terén, a visszaváltható üvegeket korszerű üvegmosó rendszeren keresztül tisztítják, és a gyártás során felhasznált energia jó része is megújuló energiaforrásból származik.

A cég a folyamatos fejlesztéseket zömében önerőből végezte mindig, így lett egyre nagyobb és strukturáltabb a raktár, automatizált a gyártógépsor és bevezetésre került a legfejlettebb vállalatirányítási rendszer.

Az évtizedek óta piacvezető márka idén elnyerte a Magyarország kedvenc szörpje címet a Nők Lapja által szervezett versenyen.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók