A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

A rangadón is győzelemre törekszünk a DVTK ellen

A KTE HUFBAU hétfő este 20 órás kezdéssel a 23. forduló rangadóját vívhatja meg a Széktói Stadionban, hiszen az éllovas Diósgyőri VTK érkezik Kecskemétre. A tét nagy, de Szabó István szerint csapatként most is felvehetik a kesztyűt.

A DVTK a forduló előtt éllovasként várhatta a rangadót, míg a KTE kettő ponttal lemaradva a harmadik helyen állva üldözi a miskolciakat. A miskolciak célja a szezon előtt a feljutás volt, ennek megfelelően igen erős kerettel, NBI-es rutinnal rendelkező labdarúgók sorával vágtak neki a bajnokságnak. Kitűnő formában vannak, hiszen 11 bajnoki mérkőzésen keresztül veretlenek immáron, utoljára október elején kaptak ki Szegeden.

Kecskeméti oldalról nézve sem lehet panasz a formára, hiszen a Honvéd ellen méltó rivális volt a kupában a KTE, a bajnokságban ráadásul zsinórban négy idegenbeli sikert könyvelhetett el Szabó István csapata. A lila-fehérek vezetőedzője optimistán várja a találkozót, csak saját csapatával foglalkozik, mely most is szívvel-lélekkel fog küzdeni a győzelemért.

Szabó István, a KTE HUFBAU vezetőedzője: – Nem szeretek alibizni, de néhány napon belül nekünk most ez lesz a harmadik mérkőzésünk, ebben volt egy nagyon kemény kupameccs is. Ez sokat kivett a csapatból, jelenleg vagyunk abban a fázisban, hogy a Diósgyőrrel is el tudtunk kezdeni foglalkozni. Az előzményekről megvan a véleményem, de nem szeretnék erről beszélni. Csak a csapatommal foglalkozom és a következő feladatra koncentrálunk. A Diósgyőr kimondta a szezon előtt, hogy szeretne visszajutni, a hagyományai és a tradíciói alapján ezt is várja a közönségük. Jó játékosokat igazoltak, tele van a keretük korábbi NB I-es futballistával. Mi csapatként tudunk méltó ellenfele lenni a DVTK-nak, biztos vagyok benne, hogy fel is fogjuk venni velük a versenyt. Megvannak az erősségeik és hátrányaik is, próbálunk arra fókuszálni, hogy az erősségeket tompítsuk, a gyengeségeiket pedig felerősítsük a javunkra. Egy nagyon jó mérkőzés lesz véleményem szerint. Nagyon bízom benne, hogy a közönség is átérzi ezeknek a napoknak a nehézségeit, és hozzásegít bennünket ahhoz, hogy egy nagyon jó eredményt érjünk el riválisunkkal szemben. Amennyiben így lesz és bíztatnak minket, akkor biztos vagyok benne, hogy azt fogja visszaadni a csapat, amit az egész szezonban, ki fogják tenni a játékosok a szívüket és a lelküket a pályára. Azt nem tudom megmondani, hogy melyik csapat fog nyerni, de mi biztosan győzelemre fogunk játszani, szeretnénk megörvendeztetni a hazai nézőket. 

Kondás Elemér, a DVTK vezetőedzője: – Láttam a KTE szerdai kupamérkőzését a Honvéd ellen, nagy titkot nem árulok el azzal, ha azt mondom, hogy masszív, szervezett csapat a soron következő ellenfelünk. Tévés meccs lesz hétfőn este, két jó csapat találkozik, minden adott lesz egy igazi rangadóhoz. A célunk az, hogy pontokkal térjünk haza Kecskemétről. (Forrás: DVTK)

Szurkolói információk

Jegyek

A Merkantil Bank Ligában három jegykategória elérhető a Széktói Stadionban: felnőtt, diák és nyugdíjas. A felnőtt belépők egységesen 1000 forintba kerülnek majd, míg érvényes diákigazolvány, nyugdíjas igazolvány, vagy 65 év felettieknél személyi igazolvány felmutatása esetén 500 forintot kell majd fizetni a pénztárakban.

A 14 éven aluliak számára továbbra is ingyenes marad a mérkőzések látogatása, de regisztrációs jegyet nekik is kérni kell a pénztárakban.

Beléptetési szabályok, stadion megközelítése

Ahogy a tavalyi évben, úgy idén is az 1-es 2-es kapu és pénztárai üzemelnek majd, illetve nyitnak ki egy órával a kezdés előtt.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a jelenlegi szabályozások értelmében a sporteseményeket továbbra is csak védettségi igazolvány felmutatásával, vagy applikáción keresztüli bemutatással lehet látogatni, illetve a 18 éven aluli oltatlanok védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt felügyeletével léphetnek be a stadionba, amit a biztonsági szolgálat ellenőriz a belépésnél.

Arra kérjük drukkereinket, lehetőség szerint érkezzenek legalább 20 perccel a kezdés előtt. A megváltott jegyek egyszeri belépésre jogosítanak fel, éppen ezért kérjük drukkereinket, hogy a mérkőzés vége előtt ne hagyják el a létesítményt. Dohányozni a lelátón nem, csak a kijelölt dohányzó helyeken van lehetőség a stadionban. 

Fontos információ, hogy a Széktói Stadionban csak készpénzzel lehet fizetni.

Információk a vendég drukkereknek

A vendég szurkolók számára külön szektor van kijelölve a Széktói Stadionban, ez a 3-as kapun keresztül közelíthető meg, mely mellett parkoló is található. A hazai és vendég jegyárak, kedvezmények, jegyvásárlási és beléptetési szabályok egységesek, a vendégszektorban külön büfé és mosdó is üzemel.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók