A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

A Szeged ellen is sikerrel zártuk a hetet

A KTE HUFBAU pénteken a Szegedi VSE-t fogadta felkészülési mérkőzésen a Széktói 2-es műfüves pályáján. A találkozót gyakorlatilag végig irányítani tudtuk, így megérdemelten nyertünk ismét.

Gombos Zsolt ezúttal kísérletezésre is felhasználta a mérkőzést, az első félidőben három védővel álltunk fel. A vezetést gyorsan meg is szereztük, egy kezezés után Károly végezhetett el büntetőt az 5. percben, amit higgadtan be is lőtt (1-0). A folytatásban is jobbára mi birtokoltuk a labdát, de kicsit belealudtunk a meccsbe, a 18. percben egy szegedi támadás során nem voltunk elég határozottak, majd egy jobbról középre lőtt labdára aztán Papp érkezett és lőtte azt a léc alá (1-1). Sokat nem kellett várni arra, hogy újra megszerezzük a vezetést, hiszen négy minutummal később egy rövid szegedi felszabadítás pont Károlyt találta meg, aki aztán 15 méterről ki is lőtte a bal alsót. A folytatásban is domináltunk, kisebb lehetőségeink is voltak, végül a szünet előtt növeltük is az előnyt, amikor Grünvald beadására Lukács érkezett a lehető legjobb időzítéssel, és a hálóba passzolt a 28. percben (3-1).

A második félidőre szerkezetet váltott Gombos Zsolt, ez az időszak is kísérletezésről szólt, amibe természetesen ilyen komoly terheléssel járó időszak után hibák is csúsztak. Ez elsősorban a kapu előtt volt érezhető, igaz, a vendégeket közben nem engedtük helyzetbe kerülni. Ez a játékrész is hozott azért egy gólt, a 83. percben labdát szereztünk a szegedi tizenhatos előterében, majd Ludasi tekert középre jobbról, beadását Kotroczó bólintotta a kapuba (4-1).

KTE HUFBAU – Szegedi VSE 4-1 (3-1)

Felkészülési mérkőzés

KTE: Lékai (Mészáros 46.) – Gál, Koszó, Szalai G. (Kuchta 70.) – Tóth, Károly (Bodor 75.), Nagy (Ludasi 75.), Grünvald – Lukács (Kotroczó 75.), Constantinescu (Asztalos 75.), Jakab (Hatvani 84.).

Gól: Károly (5., 22.), Lukács (28.), Kotroczó (83.) ill. Papp (18.)

Gombos Zsolt: A mérkőzés elérte a célját, mindenki megkapta a megfelelő terhelést, a mai napon ez volt a legfontosabb számunkra. Ez a hét is erős volt ilyen szempontból, a játék így most másodlagos volt. Amit kértem, amit megbeszéltünk, abban partnerek voltak a játékosok a mérkőzés során. Ma már sokkal több időt kapott mindenki, többen 90 percet is, hiszen két hét múlva rajtol a bajnokság. Az eredmény ránk nézve jó, de most sem kell ebből komolyabb következtetéseket levonni.

A KTE HUFBAU február 20-án (szombaton) 13:00-kor a III. Kerület vendégeként zárja le a felkészülést.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók