A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

A szervezettség dönthet a javunkra az értékmerő szezonzárón

Vasárnap 11:00-kor a Honvéd II. vendégeként zárjuk az NBIII. őszi szezonját a Magyar Futball Akadémián. A mérkőzés előtt most is megszólítottuk a két vezetőedzőt, Simon Miklós értékmérőként tekint a találkozóra, Gombos Zsolt a Fradi elleni szervezettséget szeretné látni.

Simon Miklós (Budapest Honvéd-MFA II.):

„Igazából nálunk csapatról nem lehet beszélni, inkább klubról. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy ennek a félévnek az lett a vége, hogy a játékosaink nagy része már az első csapat keretében vannak. Ez a mi felnőtt programunk, akik ebben részt vettek a nyári felkészülés óta, azoknak tényleg nagyon nagy része már ott van, többen be is mutatkoztak azóta. Ez egy nagyon pozitív dolog, az, hogy emellett meccseket is tudtunk nyerni, az egy plusz öröm. Nekünk ezek a mérkőzések - mint a Kecskemét elleni is - nagyon fontosak a fejlődésünk szempontjából, hiszen nem titok, hogy a bajnokság legjobb csapatával fogunk játszani. Ezek mindig jó értékmérők, úgyhogy nagy örömmel várjuk a mérkőzést!”

Gombos Zsolt (KTE HUFBAU):

„Minden maradék tartalék energiánkat össze kell szednünk, hiszen az utolsó mérkőzésre készülünk. A győzelmeknek is köszönhetően jó hangulatban van a csapat, de most is vannak olyan játékosok, akiket még csütörtökön is pihentetnem kellett. Egyelőre nem tudom, milyen összeállításban fogunk felállni, ez majd csak a szombati edzés után derül ki. A srácoknak azt mondtam, hogy nem szabad hátradőlni, mert ha az jár a fejünkben, hogy már biztosan az első helyről fordulunk, akkor nem fog jól elsülni a dolog. Mindig azt mondom, hogy a legfontosabb meccs jön, de ezt most is komolyan gondolom, akárhogy is, de ezt a mérkőzést meg kell nyernünk! Ehhez feltétlen szükséges lesz az a szervezettség, az a fegyelem, amit a Fradi ellen is mutattunk. Abban biztos vagyok, hogy gólt most is fogunk szerezni, éppen ezért nagyon fontos, hogy ne kapjunk.”

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók