A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

A Szolnok ellen vív alsóházi csatát a KTE II.

Az NB III. Dél-Keleti csoportjában a 7. fordulót rendezik hétvégén, tartalékcsapatunk ezúttal rendhagyó módon szombaton lép pályára, az ellenfél a Szolnok lesz idegenben, a ceglédi Zsengellér Gyula Sportcentrumban. 

A Szolnok nem kezdte jól a bajnokságot, hiszen eddig csupán egy pontot gyűjtött a nem olyan régen még NB II-ben szereplő együttes. Az albérletben pályára lépő hazaiak alighanem ennek megfelelően a győzelem reményében lépnek pályára, de igaz ez a kecskeméti fiatalokra is. Ahogy azt az NB I-es edzőmeccs után Szabó István előrevetítette, lesznek olyanok, akik a megfelelő terhelés és játékpercek érdekében az NB III-as bajnokin is pályára léphetnek. A „kis” KTE egyelőre három pontot szerzett az idényben, a felzárkózáshoz fontos lenne újabbakat szerezni.

– Számunkra egy fontos mérkőzés jön, de igaz ez a Szolnokra is, hiszen mindkét csapat a tabella alsó felében szerepel jelenleg. Szeretnénk zárkózni, ennek megfelelően kezeljük a mérkőzést is, de ez nem azt jelenti, hogy a heti munkában máshogy dolgoztunk volna. Kemény csatára számítok, nagyon fontos lenne, hogy nyerjünk – mondta Virágh Ferenc.

A mérkőzés szombaton 16 órakor kezdődik Cegléden. 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók