A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

A tavalyi bronzérmeshez látogatunk

Péntek este 20:00-kor a Puskás Akadémia vendége lesz Felcsúton a Kecskeméti TE. A tavalyi bronzérmes most is kitűnő erőkből áll, így az eddigi legnehezebb találkozójára készülhet Szabó István és csapata.

A Puskás Akadémia az utóbbi három szezonban folyamatosan a dobogón zárt az OTP Bank Ligában, legutóbb bronzérmes lett Hornyák Zsolt csapata. Az Európa-konferencialigában a portugál Giumaraes jelentette a végállomást a felcsútiaknak, míg a bajnokságban a nyitányon kikaptak a Ferencvárostól (0-1), ezt követően azonban legyőzték az Újpestet (2-0) és pontot hoztak el Kisvárdáról (1-1). Keretük tele van kitűnő játékosokkal, elég csak a frissen megszerzett Batik Bence nevét megemlíteni, vagy a már magyar válogatottban is bemutatkozó Kiss Tamást említeni, akik mellett minőségi külföldi futballisták, illetve tehetséges fiatalok is akadnak szép számmal.

Szabó István a KTE ezzel együtt nyugodtan, önbizalommal tele várhatja a találkozót, ugyanis az első három körben szerzett öt pont okot adhat a jó hangulatra. A kecskeméti védelem eddig a legstabilabb az élvonalban, hiszen a három fordulót abszolváló csapatok közül a legkevesebb gólt kapta a Mezőkövesd ellen büntetőt is hárító Varga Bence, szám szerint egyet. A Mezőkövesd 1-0-os legyőzése után továbbra is veretlen az együttes, immáron az első győzelem is megvan.

– Nem kell ecsetelni, hogy a Puskás Akadémia milyen játékerőt képvisel, az utóbbi három évben folyamatosan a dobogón zárt. Kollégám hosszú ideje dolgozik ezzel a csapattal, ami óriási előny, ráadásul a keretük kevés változáson megy át. Ehhez minőségi igazolásokkal tudnak hozzátenni, egy Kiss Tamást például visszahoztak, aki ráadásul pontosan ismeri az elvárt feladatokat. Nagyon erős a keretük, a sérülések sem jelentenek számukra problémát, hiszen legutóbb Batik Bencét tudták megszerezni, aki minőségi labdarúgó. Ahogy korábban mondtam, lesznek olyan mérkőzések, amelyek nagyon nehezek lesznek, ez a mostani is ilyen, de erre is fel vagyunk készülve, nekünk a saját dolgainkkal kell foglalkozni. Elemeztük a Puskás játékát, tisztában vagyunk vele, hogy egy rendkívül kreatív, átmentekből a kapu elé gyorsan felérő csapatról van szó, mely sok helyzetet képes kidolgozni. Ennek megfelelően készülünk egy olyan meccsre, ahol előzetesen esetünkben már az egy pont is jó eredmény lenne véleményem szerint – mondta a mérkőzés előtt Szabó István, a KTE vezetőedzője.

Szurkolói információk

A mérkőzésre elővételben már meg lehet vásárolni a belépőket a jegymester.hu oldalon, a hazai mérkőzések kapcsán már megismert felületen. Az online jegyvásárlás itt érhető el a vendégszektor kiválasztásával. Érdemes élni az online jegyvásárlással, így ugyanis olcsóbb a belépő, mint a helyszínen.

Sem online, sem a helyszínen nem kell klubkártyát bemutatni, illetve személyes adatokat megadni, de a kedvezményes jegyvásárlás esetén arra feljogosító igazolványt (diákigazolvány például), be kell mutatni. A hazai jegyárak és kedvezmények a vendégszektorra is érvényesek.

A vendégszektor a 3I és a 3H jelzést viseli, az 5-6-os jegypénztár ablaknál várják a kecskeméti drukkereket. A szektorhoz a 3-as bejáratnál tudnak becsekkolni a jegyekkel a drukkerek. Pénztárnyitás 18:00-kor, két órával a kezdés előtt lesz.

A vendég drukkerek a murvás úton tudnak parkolni, a Bicske-Csákvár-Felcsút körforgalomnál, Bicske felé hajtva tudnak behajtani hátulról autóikkal.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók