A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

A tavalyi év legszebb gólját keresi az nb3foci.hu

Még decemberben hirdetett versenyt saját oldalán az nb3foci.hu, ahol a 2020-as esztendő legszebb NBIII-as gólját keresik. A gólszépségversenyre a szurkolók véleménye alapján várják az ajánlásokat, illetve a drukkerek szavazatai alapján szűkítik le a győzelemre esélyesek számát is. A legszebb gólt egy szakmai zsűri választja ki.

Gál Szabolcs Dunaújvárosnak ollózott gólja az országos sajtó figyelmét is felkeltette ősszel

Nagy örömünkre rengeteg kecskeméti gól is bekerült az összeállításba, egészen pontosan a hét versenymű közül négyet KTE játékos jegyez. Kiss Szabolcs (Füzesgyarmat), Markó Róbert (Balatonfüred) és Purzsa Máté (Hatvan) találatai mellett a mieink közül Jakab Dávid szekszárdi, Gábor Lukács József körösladányi, illetve Puskás Zoltán FTC II. és Gál Szabolcs Dunaújváros elleni találatai kerültek be a legszebbek közé.

A versenyre még nevezni is lehet január 10-ig, ez követően indul majd be a szavazás a szurkolók számára az nb3foci.hu facebook csoportjában, amiről természetesen mi is újra hírt fogunk adni. Az öt legtöbb szavazatot kapó gól közül ezt követően az oldal szerkesztésében is részt vállaló zsűri választja ki a győztest. Csapatonként maximum két gól kerülhet be az ötös szűkített listára.

A gólok, illetve a verseny további részletei ide kattintva tekinthetőek meg! 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók