A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

A tavalyi ezüstérmest fogadjuk

Péntek este 20:00-kor a tavaly ezüstéremig menetelő Kisvárdát fogadja a Kecskeméti TE a Széktói Stadionban. A 11. fordulóval a bajnokság harmadához érnek a csapatok, egy hazai siker álomszerűvé tenné ezt az időszakot.

A Kisvárda a tavalyi év egyik legkellemesebb meglepetése volt, hiszen nagy meglepetésre a második helyig meneteltek a bajnokságban. Nyáron némi finomhangolás történt a szakmai stábban és a játékoskeretben is, vezetőedzőként a kecskeméti kötődésű Török László csatlakozott a stábhoz, de a klub láthatóan megmaradt azon az úton, melyen korábban elindult. A nemzetközi porondon „állva halt meg” az együttes, emellett a bajnokságban is menetelt. Ugyan egy kisebb hullámvölgy következett ezután, de múlt héten a Vasas ellen jó játékkal nyert riválisunk 2-0-ra, így a harmadik helyről várhatja a péntek esti meccset.

Nincs ok a panaszra kecskeméti oldalon sem, hiszen az FTC és az Újpest legyőzése után a második helyen áll Szabó István csapata, kettő ponttal megelőzve a Kisvárdát. A két klub a múltban csak egy kupameccsen találkozott, a 2020/2021-es idényben a már akkor is élvonalban szereplő ellenfél 1-0-ra még NB III-as együttesünk ellen. Szabó István elmondta, maximális koncentrációra és extra teljesítményekre lesz szükség ahhoz, hogy folytassák jó szériájukat.

Szabó István, a KTE vezetőedzője: – Nagyon nehéz heteken vagyunk túl, mert két komoly tradíciókkal rendelkező klubbal, az FTC-vel és az Újpesttel találkoztunk. Szerencsére sikeresek voltunk, de ezt már teljes mértékben el kell felejtenünk. Most egy egész hetünk volt készülni, aminek örülök. Annak már kevésbé, hogy ahogy minden csapatnak, úgy nekünk is vannak már problémáink a bajnokság ezen szakaszában. Nagyon jó csapatnak tartom a Kisvárdát, már amikor Cegléden voltam vezetőedző, akkor figyeltem őket, ahogy szépen elkezdtek felfelé lépdelni az NB III-ból. Kifejezetten látványos és kombinatív futballt játszanak a bajnokságban, de így volt ez a nemzetközi porondon is. Nem téveszt meg minket, hogy volt egy kisebb kisiklásuk, hiszen a Vasas ellen már meggyőző játékkal tudtak nyerni. Nehéz mérkőzés lesz, a srácok figyelmét is felhívtam rá, hogy maximális koncentrációval kell futballoznunk, illetve extra teljesítmények is kellenek ahhoz, hogy pontot, pontokat tudjunk szerezni hazai pályán.

Szurkolói információk

Továbbra is csak az „A” lelátó kerül megnyitásra, azon belül is az N, M, L, K, illetve a G, F és E szektorok. Ez egyben azt jelenti, hogy összesen 1983 hazai néző befogadására lesz alkalmas a Széktói Stadion. A jegyvásárlásnál feltétlen figyeljenek arra drukkereink, hogy melyik kapu és oldal felől közelíthető meg szektoruk, ugyanis csak ennek megfelelően működnek a jegyleolvasók. A jegyeket nem kell bedugni az automatába, elég csak a vonalkóddal lehúzni a leolvasó előtt.

Elővételben a jegymester.hu oldalon online jegyet és bérletet is lehet vásárolni folyamatosan. A mérkőzés napján 18:30-kor nyitnak a kapuk és a pénztárak, így arra kérjük drukkereinket, lehetőség szerint időben érkezzenek a gördülékeny beléptetés érdekében.

Jegyárak a Kisvárda ellen:

Normál: 2.000 forint

Kedvezményes (18 év alatt, 65 év felett): 1.000 forint

Gyermekjegy (6 év alatt): Ingyenes, de regisztrációs jegyet váltani kell

Vendég szurkolók: 

A vendég szurkolókra és szektorra a hazai jegyárak és kedvezmények érvényesek. 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók