A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

A THSE-Szabadkikötőt fogadjuk vasárnap

A KTE HUFBAU vasárnap egy rövid múltra visszatekintő, a közép csoportban újonc együttest fogad a Széktói Stadionban. A THSE-Szabadkikötő két éve szerepel a harmadosztályban, korábban még nem találkoztunk velük.

A Tintahalak SC néven alapított együttes a 2001/2002-es szezonban a hetedosztályban kezdte működését a Budapest bajnokságban, tíz év elteltével aztán egészen a negyedik vonalig jutottak. Két bronz, majd egy ezüst után 2016-ban megnyertek a „blasz-egyet”, majd el is vállalták az NBIII-as szereplést. Bár első nekifutásra kieső helyen végeztek, a visszalépések miatt meg tudták őrizni helyüket, majd a mögöttünk hagyott szezonban már a pályán elért eredmények is elégnek bizonyultak tagságuk megőrzéséhez. Két nyugaton töltött év után kerültek át a közép csoportba nyáron, így némileg sötét lónak, gyakorlatilag újoncnak számítanak a csoportban. A szezont két győzelemmel kezdték, azóta viszont egy döntetlen, majd zsinórban két vereség következett, így nem a legjobb formában várják a vasárnapot. Az együtteshez kapcsolódó sajtóértesüles, hogy korai edzőváltáson is áteshetnek akár, ugyanis a csakfoci.hu információi szerint Diósgyőrben Feczkó Tamás válthatja Fernandót a válogatott szünetben, segítője pedig éppen a Tintahalak trénere, Miskei Attila lehet ebben az esetben.

A két klub korábban egyébként még nem találkozott egymással, így vasárnap mindenképpen történelmi összecsapást láthatunk a Széktói Stadionban.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók