A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

A válogatott nyerte az öregfiúk meccset

A KTE „old boys” csütörtökön Matkópusztán lépett pályára gálamérkőzésen, ahol a magyar öregfiúk válogatottal találkoztak Nagy Lajosék. A mérkőzés apropóját Nagy István köszöntése adta, aki a helyi közösségi életért már több évtizede hatalmas munkát végez, így mostantól az ő nevét viseli a pálya.

A Csank János és Gellei Imre által dirigált együttesben olyan játékosok léptek pályára, mint Petry Zsolt, Mracskó Mihály, Fehér Csaba, Pisont István, Rósa Dénes, Tököli Attila, Keresztúri András, Nyilas Elek, Vincze Ottó, Wukovics László, Arany László, Csábi József, vagy Vermes Krisztián. Kecskeméti oldalon is próbáltak erős keretet összeállítani a szervezők, a korábbi kedvencek közül Csordás Csaba, Némedi Norbert és Koncz Zsolt is ott volt a 2008-as bajnokcsapatból, de Mojzes Róbert, Virágh Ferenc, Berki Zoltán, Fütyű Illés, Ozsváth Ferenc, vagy éppen a helyi kötődésű Nagy Lajos nevére is jól emlékezhetnek a szurkolók a teljesség igénye nélkül.

A mérkőzés elsősorban korábbi játékosunk, Tököli Attila pillanatairól szólt, aki gyakorlatilag tarthatatlan volt, maximálisan kiélvezte a találkozó minden percét. A vezetést az ő gólpassza után szerezte meg a válogatott, amire a szünet előtt Némedi Norbert még válaszolni tudott. Fordulás után viszont már a válogatott akarata érvényesült, Tököli góllal és gólpasszal is jelentkezett, és végül a vendégek 6-1-re nyerni tudtak.

A közös fotózás után már ettől függetlenül a jó hangulaté volt a főszerep, előkerültek a régi történetek a szervezők kitűnő vendéglátása mellett.

További részletek és képgaléria ITT!

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók