A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

A Vasas II. ellen folytatják a tartalékok

Az NB III. dél-keleti csoportjában tartalékcsapatunk a Vasas II. vendége lesz vasárnap. Virágh Ferenc együttese jó formában van, ezt szeretnék átmenteni az újabb összecsapásra is.

A „kis” KTE remek szériában van, hiszen utóbbi három fellépésén 7 pontot szerzett Virágh Ferenc együttese, ráadásul igen jó erőkből álló ellenfelek ellen. Ennek köszönhetően egyre feljebb lép a tabellán a gárda, amire most újabb esélyt nyílhat jó eredmény elérése esetén. A Vasas II. stabil középcsapat, ősszel 0-0-os döntetlent játszottak a fiatalok egymással Kecskeméten.

– Jól jöttünk az elmúlt hetek mérkőzéseiből, ezt szeretnénk meglovagolni. Folytatni szeretnénk jó szériánkat, hogy lehetőség szerint minél előbb elérjük a célunkat. Nagyon nehéz feladat áll előttünk ezúttal is, hiszen a Vasas kifejezetten jó fiatalokra építhet, látszik az eredményeiken, hogy egy stabil csapatról van szó. Nekünk viszont szükségünk van a pontokra, ezért mindent meg is fogunk tenni – mondta Virágh Ferenc, a KTE II. vezetőedzője a meccs kapcsán.

A mérkőzés vasárnap 11:00-kor kezdődik az Illovszky Stadionban.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók