A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

A Vasas vendégeként kezdjük a második kört

Az OTP Bank Liga 12. fordulójával elindul a második kör az NB I-ben, jönnek a „visszavágók” tulajdonképpen. Az őszi szezon során még öt mérkőzést bonyolítanak le, elsőként a Vasas vendégei leszünk ezek közül.

A Vasas szintén újonc az élvonalban, a másodosztály bajnokaként jutott fel nyáron. Ennek ellenére nem sikerült jól az NB I. eddigi szakasza az angyalföldieknek, hiszen csupán egy meccset sikerült megnyerniük, éppen a legutóbbi körben verték 2-0-ra a Fehérvárt. Az őszi szezon során már történt egy edzőváltás is a klubnál, Kuttor Attilát Kondás Elemére váltotta a kispadon, akivel az utóbbi napokban úgy tűnik, el tudott indulni a társaság. A Fehérvár elleni győzelem után a Nyíregyházát sikerült búcsúztatni a kupában, így önbizalmat tudtak szerezni a hazaiak a közelmúltban.

Kecskeméti szempontból az első kör csodálatosan sikerült, hiszen a 20 megszerzett pont, illetve a tabella második helye is egyértelműen az elvárások feletti teljesítmény. Nem ért azonban még véget az ősz, így továbbra is maximális koncentrációval kell készülni minden találkozóra. Az sem szabad megtévessze a lila-fehér játékosokat, hogy a Vasas kilenc pontjával jelenleg sereghajtó. A két együttes nyáron 0-0-os döntetlennel kezdte meg szereplését az élvonalban egymás ellen, a meccs krónikájához tartozik viszont, hogy akkor a 39. perctől emberelőnyben volt a Vasas Sági Milán kiállítása után. A pontszerzés akkor a kecskemétieknek adott nagyobb lökést. Érdekesség, hogy az élvonalban még sosem kapott ki a KTE a Vasastól, ezzel persze a legkevésbé sem szabad foglalkozni a pénteki találkozó előtt.

Szabó István, a Kecskeméti TE vezetőedzője: – Az utóbbi másfél évben nagyon sokszor találkoztunk már a Vasassal. A két együttes elég jól ismeri egymást, persze a mai világban ez már evidens, hiszen minden adott ahhoz, hogy felkészüljünk egymásból. Nem is olyan régen új vezetőedző érkezett a Vasashoz Kondás Elemér személyében, akit jó barátomnak mondhatok, emellett kitűnő edző is. Látszik, hogy az új stratégiájuk működőképes, az utóbbi két meccsüket jó játékkal tudták megnyerni a Fehérvár és a Nyíregyháza ellen, teljesen megérdemelten. Ezekből a találkozókból kell nekünk is kiindulni. Kiegyenlített mérkőzésre, nagy harcra számítok. A kupában a Vasas és mi is éltünk a rotálás eszközével, mi ezúttal is a felmérések tudatában döntöttünk így. Az utolsó három hétben öt mérkőzés vár ránk, erre próbálunk minden erőnkkel fókuszálni. Az első állomás a Vasas elleni bajnoki, ez a legfontosabb most számunkra. Bízom a csapatban, szeretnénk ponttal, pontokkal hazatérni.

Szurkolói információk

A vendég szektor a Fáy utca felől közelíthető meg, a beléptetés az alábbi stadion rajz szerint történik a VI. kapunál a D-vel jelölt szektorokba. A pénztárak másfél órával a kezdés előtt, jelen esetben 18:30-kor nyitnak, készpénzes és bankkártyás fizetés egyaránt lehetséges. 

Helyszíni vásárlás esetén: 

Felnőtt: 2.000Ft

Diák/nyugdíjas: 2.000Ft

Gyermek (14 év alatt): ingyenes (teljes árú jeggyel rendelkező felnőtt kísérővel)

Online vásárlás esetén: 

Felnőtt: 1.500Ft

Diák/nyugdíjas: 1.500Ft

Gyermek (14 év alatt): ingyenes (teljes árú jeggyel rendelkező felnőtt kísérővel)

A gyermekeknek szóló kedvezményes jegyeket internetes vásárlás alkalmával is megvásárolhatják, abban az esetben, ha legalább egy felnőttjegyet is vesznek hozzá. Az online jegyértékesítés most is a jegymester.hu oldalon zajlik.

A rendező klub arra kéri drukkereinket, hogy kedvezményes jegy vásárlása esetén az arra jogosító okmányokat tartsák maguknál, beléptetésnél a biztonsági szolgálat munkatársai ellenőrizhetik azokat. Parkolni a környező utcákban tudnak drukkereink.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók