A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Akasztón avattunk pályát

Szerda este ünnepélyes keretek között is átadták az Akasztói FC sporttelepén megépült és felújított, nagyméretű labdarúgó pályákat. Az esemény fő programja egy gálameccs volt, melyen csapatunk volt a helyi együttes és Endrődi Ferenc klubelnök vendége, aki egyben klubunk szurkolója és támogatója is. 

 Az időjárás sajnos nagyon esős volt, de így is szép számú közönség gyűlt össze a meccsre, melyen csapatunk a rendelkezésre álló legerősebb összeállításában lépett pályára. Nyugodtan kijelenthető, hogy még a nagy eső ellenére is kitűnő minőségű volt az akasztói élőfüves pálya, melyen kétszer harminc percet játszottak a csapatok. A mieink mindkét félidőben ötször voltak eredményesek, így a vége 0-10 lett, de ezen a napon nem az eredmény volt a lényeg, hanem hogy mindenki jól érezze magát, aki kilátogatott az eseményre. 

A meghívásnak örömmel tettünk eleget, de még ennél is nagyobb örömmel fogyasztottuk az Akasztói Halászcsárdában készülő finomságokat. A vacsora után Endrődi Ferenc mindenkinek köszönetet mondott, aki valamilyen módon segített a füves és a műfüves pálya megvalósulásában, emellett Szabó Istvánt egy könyvvel is meglepte. Klubunk részéről dr. Filus Andor ügyvezető köszönte meg a meghívást, melyben nem először, és vélhetően nem is utoljára volt részünk. 

 

 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók