A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Alsóházi derbi vár a tartalékokra

Az NB III. dél-keleti csoport 10. fordulójában tartalékcsapatunk a Ceglédi VSE-t fogadja a 10. fordulóban vasárnap. Alsóházi rangadó lesz ez a javából, melyen mindkét együttesnek nagyon fontos lenne a győzelem.

Virágh Ferenc együttese a visszafogottabb rajt után a szerencsével is hadilábon állt az utóbbi fordulókban, ugyanis a Körösladánytól például úgy kaptak ki, hogy a 87. percben még vezettek, míg a bajnokesélyes Hódmezővásárhely ellen ugyancsak előnyt szereztek, majd a döntetlenre is sokáig megvolt a sanszuk. Egy győzelem alighanem nagy gátat törne át a játékosokban, és erre a Cegléd ellen nagy szükség is lenne. A szebb napokat is megélő CVSE csupán három ponttal és egy győzelemmel tart eddig előrébb, így egy sikerrel előzni is lehetne hosszú idő után a tabellán. A ceglédieknél egy váltás is történt a kispadon, Széchenyi Márton helyét Ványi Zsolt vette át, ami akár új lendületet is adhat a riválisnak. 

Virágh Ferenc, a Kecskeméti TE II. vezetőedzője: – Hódmezővásárhelyen bravúr lett volna a pontszerzés, ami sajnos nem sikerült. Harcolnunk kell viszont tovább, hiszen nagyon szeretnénk elmozdulni jelenlegi pozíciónkból. A Ceglédet fogadjuk, ez sem ígérkezik könnyebb meccsnek, mint bármelyik másik ebben a bajnokságban. A csapatot Ványi Zsolt vette át, akit jól ismerek. Biztos vagyok benne, hogy megfelelően fel fogja készíteni a játékosait, így kiélezett meccsre számítok. Az életéért küzd mindkét gárda, így nem biztos, hogy ez egy szép meccs lesz, de mindképpen itthon akarjuk tartani a pontokat.

A mérkőzés vasárnap 11:00-kor kezdődik a Műkertvárosi Sportcentrumban, a belépés szokás szerint ingyenes. 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók