A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Átadta tavaly kiosztott díjait a HLSZ

Még a tavalyi szezonban osztotta ki díjait a Hivatásos Labdarúgók Szervezete az edzők és a játékosok szavazatai alapján, mely az elismerésben részesülőket egy gála keretein belül is köszöntötte hétfőn. Klubunk több kategóriában is érdekelt volt, sőt, több győztest is adtunk.

Szuhodovszki Soma a kép jobb oldalán

A 2022/2023-as idény álomcsapatában Belényesi Csaba, Banó-Szabó Bence és Szuhodovszki Soma is helyet kapott, utóbbi egyben az év játékosa szavazáson második lett a korábbi paksi, jelenlegi ferencvárosi gólvágó, Varga Barnabás mögött. A kapusok versenyében Varga Bence Dibusz Dénes mögött zárt ezüstérmesként a szavazáson.

Két kategóriában viszont kecskeméti győztest avattak, Szabó István lett az év edzője, míg a kölcsönjátéka után a Ferencvároshoz visszatérő Katona Bálintot látták a legjobb 21 éven aluli fiatalnak az előző idényben.

Az OTP Bank Liga 2022/2023-as idényének álomcsapata: Dibusz Dénes (Ferencvárosi TC) – Botka Endre (Ferencvárosi TC), Samy Mmaee (Ferencvárosi TC), Belényesi Csaba (Kecskeméti TE), Pászka Lóránd (Ferencvárosi TC) – Banó-Szabó Bence (Kecskeméti TE), Dzsudzsák Balázs (DVSC), Szuhodovszki Soma (Kecskeméti TE) – Adama Traoré (Ferencvárosi TC), Varga Barnabás (Paksi FC, jelenleg: Ferencvárosi TC), Csoboth Kevin (Újpest FC)

Szerző: KTE/kecskemetite.hu (fotó: Dömötör Csaba/Nemzeti Sport)

Média partnerek
Támogatók