A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Átvettük az év vármegyei csapatának járó elismerést

Duplázni tudott klubunk a Petőfi Népe és a BAON által meghirdetett közönségszavazáson, mely során az év vármegyei sportolóit és csapatait választhatták meg az olvasók. Ahogy tavaly, úgy idén is a KTE lett az év férfi együttese.

A szavazást még a tavasz elején hirdette meg a vármegyei hírportál, és arról már mi is beszámoltunk, hogy egymás után másodjára hozhattuk el a díjat. Az ezért járó okleveleket és trófeákat szerdán a kecskeméti Veloroom kávézóban adták át, klubunkat dr. Filus Andor ügyvezető, illetve Polyák Kristóf, Nagy Olivér és Helmich Pál képviselte.

– Nagy büszkeség számunkra, hogy a sportszerető olvasók és szurkolók zsinórban másodjára tartottak minket érdemesnek arra, hogy az év vármegyei férficsapata díjat megkaphassuk. A 2023-as esztendő mindenképpen sporttörténelmi jelentőséggel bír klubunk életében, hiszen az NB I.-ben a második helyen végeztünk újoncként, ami számunkra a legjobb szereplés a KTE lassan 113 éves története során. Emellett kiléphettünk a nemzetközi porondra is, ami egy új tapasztalat volt számunkra is. Azóta is azon dolgozunk, hogy a KTE stabil tagja legyen és maradjon is még hosszú évekig az élvonalnak, hiszen a szurkolóink megérdemlik, hogy a városnak csapata legyen a legmagasabb osztályban. A tavalyi kimagasló, az elvárásokat magasan túlszárnyaló eredmény után nagyon közel járunk ahhoz, hogy az idei alapcélunkat, a biztos bennmaradást is bebiztosítsuk fordulókkal a vége előtt, és a következő idényben is NB I.-es meccseket játszhassunk. Folyamatosan az a célunk, hogy fejlődjünk, akár csapatként, akár klubként, ez motivál minket minden egyes nap. Egy újabb nagy lépést már a bajnokság végén megtehetünk, hiszen elindulhat a Széktói Stadion pályaépítése, a háttérben pedig a szakmai vezetés már azon dolgozik, hogy olyan csapat alapjait tegyük le, mely továbbra is szép eredményekkel szolgálhatja ki lelkes közönségünket. Bízom benne, hogy jövőre is átvehetjük ezt a díjat, mert az azt jelentené, hogy jó úton járunk továbbra is – mondta dr. Filus Andor, a Kecskeméti TE ügyvezetője. 

A díjátadóról ITT lehet bővebben olvasni!

Szerző: KTE/kecskemetite.hu (fotó: Bús Csaba/BAON)

Média partnerek
Támogatók